Η λίστα της Xριστουγεννιάτικης εβδομάδας για το Ηράκλειο

Η λίστα της χριστουγεννιάτικης εβδομάδας είναι εδώ! Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με μουσική, γεύσεις  και πολύ όρεξη για όνειρο στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα Χριστούγεννα όλοι θέλουμε να βγούμε λίγο παραπάνω έξω. Να διασκεδάσουμε να κάνουμε πράγματα που μόνο τα Χριστούγεννα μας επιτρέπουν (όπως τα δυο κιλά μελομακάρονα σε μια μέρα). Το κλίμα των Χριστουγέννων μας κατακλύζει λοιπόν κι εμείς θέλουμε να τρέξουμε έξω να ζήσουμε κάθε στιγμή. Οι εκδηλώσεις είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες. Διαλέξαμε τις καλύτερες της χριστουγεννιάτικης εβδομάδας, τις συγκεντρώσαμε σε μια λίστα και σας τις παρουσιάζουμε. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε βέβαια ότι είναι διαφορετικές μεταξύ τους ώστε να καλύψουμε όλα τα γούστα και να μπορεί οποιοσδήποτε να ακολουθήσει με ευλάβεια αυτή τη λίστα. Πάμε να ανακαλύψουμε το Ηράκλειο μέσα από την χριστουγεννιάτικη πλευρά του!

χριστουγεννιάτικης
cretapost.gr

Stand up Comedy on Christmas mood

Ξεκινάμε από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου που μας περιμένει ένα σημαντικό δώρο στο Νυν και Αεί. Άφθονο γέλιο καυστικό χιούμορ χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τρεις κωμικούς άλλα και guest εμφανίσεις. Διοργανώνεται από τη γνωστή ομάδα της Κρήτης , SUCC που σημαίνει stand up Cretan comedians. Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και μεγάλη τρέλα. Η δουλειά που έχουν κάνει ώστε να διαδοθεί στην Κρήτη το stand up comedy είναι αξιοσημείωτη. Είναι κουζουλοί όπως λένε και τους αρέσει να ξευτιλίζονται μπροστά στον κόσμο. Ο Στέλιος Σταυρουλάκης , ο Βαγγέλης Χατζηδάκης και ο Στέλιος Ανδρεαδάκης μας περιμένουν να μοιραστούμε μια τρέλα που θα μας φτιάξει το βράδυ αλλά και όλες τις γιορτές. Επίσης φήμες λένε ότι για να πάει καλά η χρονιά πρέπει όλοι να κλείσουμε τραπέζι και να πάμε! 

χριστουγεννιάτικης
facebook.com/succ.official

 

Φεστιβάλ γεύσης , τέχνης και πολιτισμού

Και η λίστα συνεχίζεται από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μαζί με το κρύο. Το εμπορικό κέντρο Talos Plaza φιλοξενεί τους διοργανωτές του Φεστιβάλ γεύσης τέχνης και πολιτισμού τους “Άταχτους”. Συγκεκριμένα οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι μια εθελοντική ομάδα που σκοπό έχει να καλλιεργήσει το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού στο Ηράκλειο. Σκοπός αυτής της χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης είναι η ενίσχυση κοινωνικών πρότζεκτ , η ανάδειξη των γευστικών μας τοπικών προϊόντων αλλά και η εκμάθηση στους νέους και η θύμηση στους παλιούς της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Ανάμεσα στις δράσεις που θα γίνουν κατά το διάστημα του φεστιβάλ θα είναι συναυλίες , ομιλίες , παρουσίαση βιβλίου αλλά και θεατρικά δρώμενα. Επίσης στο χώρο θα συγκεντρωθούν καπάκια και σχολικά είδη. Το μαγικό αυτό ταξίδι θα λάβει τέλος στις 31 Δεκεμβρίου.

χριστουγεννιάτικης
facebook.com/Ataxtoi

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

LolliPop Live

Παραμένουμε στην Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου  αλλά λίγο πιο αργά το βραδάκι. Στην πλατεία του Ηρακλείου έχει στηθεί μια υπερπαραγωγή χριστουγεννιάτικης έκτασης. Ένα χριστουγεννιάτικο κάστρο με φώτα , παιχνίδια γλυκά και πολλές εκπλήξεις . Όπως έκπληξη είναι και η εμφάνιση των Lollipop , ευχάριστη εννοείται Lollipop λοιπόν είναι ένα συγκρότημα με ροκ ύφος , αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο συγκρότημα είναι ότι παίρνουν κομμάτια τα οποία έχουν αγαπηθεί και τα κάνουν διασκευή. Όποιο pop κομμάτι έχει βγει κι έχει κερδίσει τα charts , εκείνοι το έχουν ξαναδημιουργήσει με το δικό τους μοναδικό στυλ. Η ενέργεια τους πάνω στη σκηνή θα μας κάνει να ξεσηκωθούμε και να τραγουδήσουμε δυνατά. Η εορταστική – χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα δίνει το κίνητρο και οι lollipop το ρυθμό για να περάσουμε ένα καταπληκτικό βράδυ!

χριστουγεννιάτικης
facebook.com/lollipopcoverband

 

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χουχουλιάρικη εποχή , για να μείνεις στο σπίτι και να βλέπεις ταινίες. Όμως οι εκδηλώσεις είναι πολλές , ας πάρουμε τα παλτά μας και ας βγούμε να απολαύσουμε την χριστουγεννιάτικη ατμοσφαίρα και τις πολλές εκδηλώσεις που υπάρχουν. Ελπίζουμε η λίστα να βοήθησε και να διασκεδάσετε!

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μάρια Χουρδάκη

Μάρω απο γιαγιά , Μαρία απο σχολείο , Μάρια απο παρέα. Ακούω και στις τρείς εκδοχές του ονόματος , με μικρή προτίμηση στο Μάρια. Διακοσμήτρια χωρίς να αγαπώ τη διακόσμηση. Γράφω για να με κατανοήσει ο κόσμος , διαβάζω για να τον κατανοήσω κι εγώ.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;