Chocolate Maze-Κύπρος: ένα σοκολατένιο ταξίδι στην Λευκωσία

SHARE

Η Κύπρος γενικά έχει αποκομιστεί την ιδιοτροπία των Ευρωπαίων και έχει λατρέψει τις αλυσίδες όπως τα Starbacks η αντίστοιχες άλλες τέτοιου τύπου αμερικανικές ιδέες  . Έχει προσαρμοστεί σε καφέ take away σε πλαστικό και είναι λίγοι αυτοί που κάνουν το βήμα για κάτι διαφορετικό , πιο μοντέρνο ίσως να έλεγα εάν δεν θύμιζαν τα ροφήματα σοκολάτας που θα σας αναφέρω παρακάτω στο ‘μήλο του καφέ  της Αγγλίας όπου έφερε το 1674 το ρόφημα σοκολάτας πρώτη φορά σε επαφή  με τους πελάτες του , άλλωστε να μην παραλείπουμε πως η Κύπρος έχει κοινή κουλτούρα με την Αγγλία εφόσον ήταν Αγγλική αποικία .

Η παραπάνω ιστορία τώρα μας δείχνει τον κοινό  δρόμο Αγγλίας – Κύπρου και σοκολάτας και ενώνονται στον τόπο που αναφέρεται παρακάτω. Αδιαμφισβήτητα η σοκολάτα αποτελεί από μόνη  της μια γευστική απόλαυση πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με την αισθητική του σερβιρίσματος της … πόσο amaze μπορεί να γίνει !!

Κύπρος

Στο κέντρο της Λευκωσίας, στο στενό της οδού  Oνασαγόρου, εδώ και λίγους μήνες αντικαθιστούμε το συνηθισμένο μεζέ με τσίπουρο και μικρά αλμυρά εδέσματα με σοκολάτα σε αμέτρητες εκδοχές και συνταγές της.

Κύπρος

Το Chocolate Maze Cyprus μας προτείνει κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της Λευκωσίας! Μας προσκαλεί απολαύσουμε ένα περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από σοκολάτα, βάφλες και κρέπες μέχρι απολαυστικές συνταγές ροφημάτων σοκολάτας. Ακόμη θα βρείτε marshmallow με επικάλυψη σοκολάτας και σούσι με κρέπες σοκολάτας…

Κύπρος

To Chocolate Maze είναι ανοιχτό καθημερινά όλη την εβδομάδα από τις 4:30 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Το ποσό που θα πρέπει να διαθέτεται για μια βόλτα από το κατάστημα δεν είναι μεγάλο και αυτό το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό. 

Advertisement

Ο κόσμος ο οποίος θα βρείτε εκεί ξεκινάει από παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία περιμένουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους έδεσμα , από φοιτητές οι οποίοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό από τις κοινές αλυσίδες της Κύπρου.

 Όπως επιπλέον  από ενήλικες ,οι οποίοι απολαμβάνουν τον καφέ τους αν και το ποσοστό αυτών είναι μικρο εφόσον οι φοιτητές δείχνουν πλέον να κάνουν στέκι τους την τοποθεσία και καθιερώνουν το μεζέ τους από σοκολάτα αρκετά πιο συχνά . 

 

Κύπρος

Facebook page: https://www.facebook.com/chocolatemaze.cy/

Διεύθυνση: Ονασαγόρου 53, Λευκωσία

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

σπουδές : Απόφοιτη του τμήματος Μηχανικός δομικών έργων του Akto collage , φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικός - Αρχιτέκτονας του Frederick University Nicosia . . Αρθρογράφος

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG