Athens
29°
clear sky
Υγρασία: 58%
Άνεμος: 3m/s Ν
Ανώτερη 23 • Κατώτερη 23
Weather from OpenWeatherMap

Big Mouth: Οι δεξιοτέχνες του σάντουιτς.

Big Mouth

Πάντοτε αναρωτιόμουν τι κάνει ένα σάντουιτς να είναι ποιοτικά καλό. Το ψωμί, τα υλικά, το ψήσιμο; Τι από όλα αυτά; To Big Mouth, το trendy σαντουιτσάδικο του κέντρου, ήρθε για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Γιατί το καλύτερο δεκατιανό της πόλης είναι στο Big Mouth. Μη σου πω και πρωινό…

Σεπτέμβριος 2015:

Δύό αδέρφια με βαρύ Κωνσταντινοπολίτικο επίθετο, Ισταυρίογλου, ανοίγουν το Big Mouth στην οδό Πραξιτέλους 20. Αρχική ιδέα; Να μεταφέρουν το εστιατορικό sandwich στο street food, με ρίζες προέλευσης κυρίως από το Σικάγο. Ναι! Και είναι μεγάλη αλήθεια πως συχνά θα ακούσεις για το Big Mouth, ότι είναι το καλύτερο σαντουιτσάδικο του κέντρου. Δεν υπάρχει φίλος του σάντουιτς που να μην έχει δοκιμάσει έστω μια φορά από την καντίνα του Big Mouth. Και όχι άδικα, καθώς καταφέρνει και τα συνδυάζει όλα. Ποιότητα, προσωπικότητα, και άριστη πρώτη ύλη. H ομάδα του καταστήματος απαντά: Ο συνδυασμός άριστης πρώτης ύλης σε μια καλή ισορροπία γεύσεων είναι ο ορισμός του gourmet. Αυτό εκλαμβάνει ο κόσμος και το αξιολογεί ως ένα από τα καλύτερα sandwiches που έχει ποτέ δοκιμάσει.

Big Mouth

Το Μυστικό;

Όσο για το ψωμί του Big Mouth; Την πρώτη φορά που το δοκίμασα είπα: Ε αυτό αποκλείεται! Σαν να τρώω ψωμί με προζύμι, χειροποίητο, σαν και αυτό που φτιάχνουμε σπίτι. Και οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Είναι ένα πραγματικό ψωμί, με αληθινό αλεύρι και αληθινή μαγιά και φρυγανίζεται με ελαιόλαδο και όχι με βούτυρο. Είναι το υλικό που απλά συμμετέχει και δεν υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά. Και εκεί είναι που τελικά ορίζεται το πραγματικά καλό σάντουιτς. Για να κάνεις κάτι αξιόλογο, δεν χρειάζεται ούτε να διαφοροποιηθείς, ούτε να ψάχνεις κρυμμένα μυστικά. Θέλει απλά ομαδική εργασία, καλές πρώτες ύλες, έξυπνους συνδυασμούς γεύσεων και πάνω από όλα αγάπη για αυτό που κάνεις, μου λένε τα παιδιά του Big Mouth.

Big Mouth

Αλμυρές Προτάσεις.

Fly Choice: Με καπνιστή Γαλοπούλα, τυρί Ένταμ, Τυρί κρέμα, μαρούλι και σως γιαουρτιού.

Philly Steak: Με μοσχαράκι γάλακτος, κρεμμύδια σωτέ, χαλαπένος, πιπεριές Φλωρίνης, τσένταρ Melt, πίκλες και Sweet Mayo Sauce.

Los Vegan: Με μαρούλι, αγγούρι, αβοκάντο, κρεμμύδι, ντομάτα, πέστο βασιλικού, χούμους και Chili Vinaigrette.

Αλλά και Γλυκές…

AMERICANO: Με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα.

CHOCO-MELT: Με σοκολάτα υγείας, χαλβά και βανίλια.

Big Mouth

Big Mouth…What?

Οι φίλοι της Ροκ δεν χρειάζονται συστάσεις. Το Big Mouth, προέκυψε από τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο, του αγγλικού ροκ συγκροτήματος Smiths.

Για φρέσκα, γκουρμέ  3D σάντουιτς, με φρυγανισμένο και ξεροψημένο ψωμί έλα τώρα…που αλλού; Στο σαντουιτσάδικο του κέντρου που μας μαθαίνει την τέχνη του σάντουιτς 3 χρόνια τώρα. Στο Big Mouth!

Ο κατάλογος είναι μεγάλος. Και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Το μάθαμε από ένα πουλάκι. Πως 3 νέα σάντουιτς ετοιμάζουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Στο μαγαζί που δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί καινούριες συνταγές!

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:


SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών. Δύο είναι τα πάθη μου: Τα παιδιά και η Αγγλία! Αν και αταίριαστα μεταξύ τους, αυτά τα δυο κρύβουν ολόκληρες ιστορίες...

Αφήστε το σχόλιο σας

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG