Στην «Εφημερίδα ATH» της Σίνα…

Δεν υπάρχει φοιτητής που να σπουδάζει στο κέντρο της Αθήνας και να μην έχει επισκεφτεί την Εφημερίδα! Πρόκειται για μία καφετέρια με χαρακτήρα. Βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό, στην οδό Σίνα, οπότε μην φοβάσαι πως δεν θα την βρεις. Η πρόσβαση είναι, κυριολεκτικά, πανεύκολη. Το μαγαζί αυτό ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, στην οποία λειτουργεί η «Εφημερίδα SKG», αλλά διαθέτει πιο μικρό χώρο. Ωστόσο, η «φιλοσοφία» των δύο μαγαζιών είναι ακριβώς η ίδια.

ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Αν βρεθείς κάποιο πρωινό στην «Εφημερίδα ATH» μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή να διαλέξεις ανάμεσα σε μία ποικιλία γευμάτων. Όλα είναι, πραγματικά, υπέροχα! Οι τιμές του μαγαζιού είναι φυσιολογικές. Το μαγαζί διαθέτει, βέβαια, και ποικίλες γεύσεις για τσάι ή χυμό.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Αν πεινάσεις το μεσημέρι και δεν θες να πιεις καφέ, η «Εφημερίδα ATH» διαθέτει εξαιρετικό μενού και για μεσημεριανό ή κάποιο σνακ. Το μενού αυτό απαρτίζεται από σαλάτες, burgers, club sandwich, μπαγκέτες κλπ. Και για το γεύμα αυτό οι τιμές είναι φυσιολογικές. Η ποιότητα του φαγητού είναι πάρα πολύ καλή. Διαθέτει φαγητά και για τους vegeterians, όπως είναι η σαλάτα με σολομό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τα βράδια στην «Εφημερίδα» είναι μοναδικά. Η μουσική που παίζει είναι πιο εναλλακτική, ενώ συχνά διοργανώνει πάρτι με DJ’s όπως ο ΛΕΞ. Διαθέτει διάφορες μπύρες, κρασιά,ποτά και coctails, από τα οποία μπορείς να διαλέξεις. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη χωρίς να είναι αποπνικτική. Αυτό που ξεχωρίζει τα βράδια είναι το γεγονός πως στην πολυκατοικία απέναντι από το μαγαζί προβάλλουν βίντεο από γνωστά παιχνίδια, όπως είναι το Pacman ή το Super Mario.

Ο ΧΩΡΟΣ

Η «Εφημερίδα ΑΤΗ» είναι ένα μεγάλο μαγαζί με δύο ορόφους. Διαθέτει μεγάλα τραπέζια που μπορούν να δεχτούν μία μεγάλη ή ακόμα και μία μικρή παρέα. Κάποια από τα τραπέζια του μαγαζιού είναι παλιά φλιπεράκια, γεγονός που προσδίδει ένα ρετρό ύφος στο μαγαζί. Στους τοίχους είναι γραμμένες και ζωγραφισμένες φράσεις και φιγούρες, αντίστοιχα.

Διεύθυνση: Βησσαρίωνος 9 & Σίνα 6


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρία Γεωργακοπούλου

Φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μεγαλωμένη στην Πάτρα. Ο αθλητισμός, η ζωγραφική, η μουσική κι η αγάπη για τα ταξίδια (κάθε είδους) καταλαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο μου. Προτιμώ να περιβάλλομαι από ανθρώπους με προσωπικότητα, ειλικρίνεια και αυθεντικότητα! Χαρακτηριστική μου φράση "Homo homini lupus".

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;