84η ΔΕΘ: Αρώματα Ινδίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

ΔΕΘ

Ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών, το καλοκαίρι (όσο και να μας στεναχωρεί) φεύγει σιγά σιγά. Μετά την πρόταση για τις ωραίες επιλογές στην Αθήνα, σου έχω την καλύτερη επιλογή για την Θεσσαλονίκη. Σεπτέμβριος στην Θεσσαλονίκη σημαίνει ΔΕΘ, ποιος δεν έχει ακούσει για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ποιος δεν έχει πάει. Παρ όλα αυτά, εάν είσαι από αυτούς που ακόμα δεν έχουν επισκεφθεί την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης φέτος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να την επισκεφθείς.

Κάθε χρόνο η ΔΕΘ έχει μια τιμώμενη χώρα, εταιρείες από όλη την χώρα επισκέπτονται και φιλοξενούνται στην ΔΕΘ. Ο σκοπός της έκθεσης είναι η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και ο πολιτισμός της εκάστοτε χώρας που φιλοξενείτε. Επομένως έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τις εταιρείες και τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Φέτος η τιμώμενη χώρα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είναι η Ινδία.

ΔΕΘ
Πηγή: tif.helexpo.gr

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις της Ινδίας. Θα ταξιδέψεις σε μια χώρα της Ανατολής. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χώρα στην οποία οι περισσότεροι θα θέλαμε να πάμε (εγώ πάντως πάρα πολύ).

Εκτός από αυτό φυσικά θα υπάρχουν πολλά περίπτερα από διάφορες επιχειρήσεις της χώρας μας και θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά προϊόντα τα οποία θα μπορείς να αγοράσεις εάν θέλεις. Μέσα σε όλα αυτά καθ όλη την διάρκεια της ΔΕΘ θα έχει σε καθημερινή βάση παρά πολλές εκδηλώσεις και πολλές συναυλίες. Κάθε βράδυ και μια συναυλία με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες για την ΔΕΘ

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκινά στης 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως της 15 Σεπτεμβρίου 2019. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές: 16:00 – 22:00/ Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 7 €, μειωμένο εισιτήριο τις καθημερινές 16.00 – 18.00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) 5 €. Μειωμένο εισιτήριο* (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι) 5 €, παιδιά έως 4 ετών δωρεάν, παιδικό εισιτήριο (4-10 ετών) 5 €, οικογενειακό εισιτήριο τεσσάρων (4) ατόμων 20 €. 

*Πηγή: https://www.thessalonikifair.gr/el

Συνδύασε την βόλτα σου στην ΔΕΘ

Εννοείτε πως σου έχω κάποιες πολύ ωραίες επιλογές για να συνδυάσεις την βόλτα σου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ώστε να συνεχίσεις το βράδυ σου.

“SKYLINE Café-Bar” 360 Rotating Panoramic View (Πύργος του ΟΤΕ)

Εφόσον είσαι μέσα στον χώρο της Έκθεσης, δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή από το Cafe- Bar που στεγάζεται στον Πύργο του ΟΤΕ εντός της Έκθεσης. Θα απολαύσεις το κοκτέιλ σου και το πότο σου εάν επισκεφθείς την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το βράδυ. Αν ωστόσο την επισκεφθείς κατά την διάρκεια της ημέρας θα απολαύσεις τον καφέ σου η τον χυμό σου στο πιο ωραίο σημείο με την απίστευτη θέα, η οποία θα σε εντυπωσιάσει. Αξίζει να το επίσκεφθεις.

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Εγνατία 154, Θεσσαλονίκης ( εντός ΔΕΘ)

“SKYLINE Café-Bar” 360 Rotating Panoramic View (Πύργος του ΟΤΕ)

 

ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe

ΔΕΘ
Πηγή: Facebook page

Εάν θες να συνδυάσεις και φαγητό μαζί με την έξοδο σου στην ΔΕΘ, η πιο κοντινή και λαχταριστή επιλογή είναι το ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe, στο οποίο εκτός από το ποτό σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και το φαγητό σου σε ένα πολύ όμορφο χώρο στην Αγίου Δημητρίου, περισσότερα για το ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe διάβασε εδώ

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Αγίου Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη

ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κλημεντίνη Σκιάλση

Από εδώ η Κλημεντίνη, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και ευελπιστεί να ακολουθήσει αυτό επάγγελμα, της αρέσει πολύ η πόλη που ζει (Θεσσαλονίκη) και για αυτό γράφει για αυτήν!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;