Θοδωρής Βουρνάς: Παρακολουθήστε online 3 ταινίες του, βασισμένες σε θεατρικά έργα

Θοδωρής Βουρνάς

Ο Θοδωρή Βουρνάς με τρεις μικρού μήκους ταινίες του που βασίστηκαν σε θεατρικά κείμενα και με πρωταγωνιστές γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Πάνος Μουζουράκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Τζιόβας  κ.α. μας δίνει την δυνατότητα να τις παρακολουθήσουμε online στα πλαίσια της καμπάνιας του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι».

“Χωρίς Γάλα”

βασισμένο στο θεατρικό μονόπρακτο cafe solo της Blanca Bardagil.

Θοδωρή Βουρνάς
Πηγή εικόνας: flix.gr

Ένας φιλόδοξος σεναριογράφος και ένας έμπειρος παραγωγός ψάχνουν τη χρυσή τομή για την επικείμενη συνεργασία τους. Ένας από τους δύο θα πρέπει να υποχωρήσει, βάζοντας γάλα στον καφέ του. Πρωταγωνιστούν οι: Πάνος Μουζουράκης και Αλέξανδρος Λογοθέτης. Σκηνοθετεί ο Θοδωρή Βουρνάς.

Δείτε την ταινία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Εθελοντές”

βασισμένο στο θεατρικό έργο Arizona του Juan Carlos Rubio.

Θοδωρή Βουρνάς
Πηγή εικόνας: flix.gr

Με αφορμή ένα καινούργιο νόμο που επιτρέπει την οπλοφορία και την αυτοδικία, δυο αδέλφια αποφασίζουν να προστατέψουν τη γη που κληρονόμησαν με κάθε κόστος. Η διαφορά όμως στο τρόπο σκέψη τους τους φέρνει σύντομα τον έναν απέναντι στον άλλον. Πρωταγωνιστούν οι: Αντίνοος Αλμπάνης και Αλέξιος Κοτσώρης. Σκηνοθετεί ο Θοδωρή Βουρνάς.

Δείτε την ταινία:

“Θεατής”

βασισμένο στο θεατρικό μονόλογο making movies του Γιώργου Ηλιόπουλου.

Θοδωρή Βουρνάς
Πηγή εικόνας: corfuwall.gr

Ο Θάνος έχει αποκοπεί από κάθε συναίσθημα και παρακολουθεί τη ζωή του σαν ταινία. Από την απόσταση ασφαλείας της θέσης του θεατή επιλέγει τα πλάνα και τους ανθρώπους που θα μοντάρουν την καθημερινότητά του. Με μεγαλύτερο του φόβο ότι μπορεί να νιώσει κάτι.

Πρωταγωνιστούν οι: Ορέστης Τζιώβας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ελενα Μεντζέλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Λία Τσάνα, Παναγιώτης Νάτσης και Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου. Σκηνοθετεί ο Θοδωρή Βουρνάς.

Δείτε την ταινία:


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;