Σούπερ ήρωες… αλλιώς!

Σούπερ ήρωες υπάρχουν πολλοί, είτε ανήκουν στη Marvel ,είτε στη DC UNIVERSAL, είτε ακόμα και στη φαντασία ενός μικρού παιδιού ή και ενός μεγάλου. Πάρτε το όπως νομίζετε. Όμως σκεφτήκατε ποτέ πόσο κάφροι και ωραιοπαθείς είναι κάποιοι από τους αγαπημένους μας αυτούς χαρακτήρες; Δηλαδή σκεφτήκατε τους ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΙΩΣ; Ρίξτε μια ματιά:

Tony Stark/Iron Man: ενσαρκώνεται από τον Ο Robert Downey Jr., που υποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο βιομήχανο, ο οποίος κατασκευάζει μία άφθαρτη στολή με σκοπό να ξεφύγει από τρομοκράτες που τον απειλούν να κατασκευάσει όπλα μαζικής καταστροφής. Σύμφωνα με την τρίτη ταινία των Εκδικητών (The Avengers) βλέπουμε μία αρκετά εντυπωσιακή είσοδο στην αίθουσα που βρίσκονται οι συναγωνιστές του, βλέπουμε όμως και το σαρκασμό του προς το Thor και το Hulk (Dr Bruce Banner), ακόμη και την είσοδο του μετά τη μάχη του Captain America ενάντια στο Loki. Θα τον χαρακτήριζα λοιπόν σαρκαστικό, υπερόπτη και λίγο εγωιστικό τύπο όμως έναν από τους αγαπημένους μου σούπερ ήρωες!

ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΙΩΣ

Deadpool: Εντάξει τι να πω, ένας από τους πιο badass σούπερ ήρωες με nickname: Merg with a mouth. Διαγνώστηκε με καρκίνο και προσπαθώντας να ιάσει την ασθένεια του προσέφυγε σε ένα πείραμα, το όποιο τον κατέστησε υπεράνθρωπο. Έγινε ανθεκτικός, αφού απέκτησε την ικανότητα της ταχύτατης επούλωσης των πληγών του. Χαρακτηρίζεται για το χαοτικό τρόπο μάχης του, για την ιδιαίτερη αγάπη του στο ωραίο φύλο, αλλά και για τις ασυναρτησίες που ρέουν από το στόμα του. Δεν μπορείτε να πείτε, ένα κάποιο υφάκι το έχει.

ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΙΩΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dr Strange: Ήταν ένας αρκετά αλαζόνας αλλά και ταλαντούχος χειρουργός που χρέωνε πολύ για τις υπηρεσίες του και δε δεχόταν περιπτώσεις ασθενών που δεν ενέπιπταν στο επίπεδο του και δεν είχαν χρήματα για την αμοιβή του. Λόγω ατυχήματος που είχε δεν μπορούσε να ασκήσει τη χειρουργική και έγινε αρκετά πικρόχολος. Γνωρίζοντας κάποιον μαθαίνει mystical arts και προσπαθεί να αλλάξει όσο γίνεται το χαρακτήρα του αποκτώντας νέους στόχους. Παρ’όλη την μετάνοια του παρέμεινε κάπως υπερόπτης.

ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΙΩΣ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μάγκυ Αθανασίου

Γεια σας!!Είμαι η Μάγκυ και σπουδάζω στη Νομική Σχολή Αθηνών,αγαπώ το θέατρο,τον κινηματογράφο και λατρεύω τη μουσική.Διαβάζω πολύ και μου αρέσει να γράφω διάφορα.Θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο,ακόμα και μόνο με ένα σακίδιο πλάτης και να γνωρίσω κάθε πολιτισμό!!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;