Ο Will Smith ως το Τζίνι του Aladdin!

Ο Will Smith ως το Τζίνι του Aladdin; Ορθώς διαβάσατε. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που όλοι θέλουμε ή δε θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας, ένα από αυτά είναι να παρακολουθήσουμε όλες τις ταινίες της Disney, να τις δούμε τόσες φορές φτάνοντας σε σημείο να μιλάμε μαζί με τους πρωταγωνιστές, να αποστηθίζουμε τα τραγούδια τους και να βλέπουμε τις ταινίες ακόμα και πιο μεγάλοι σε ηλικία. Και κάπου εδώ έρχονται τα Live Actions, που μας θυμίζουν όσα ζήσαμε, μέσω εκείνων των ταινιών κινουμένων σχεδίων που αγαπήσαμε.

Ο Will Smith ως το Τζίνι του Aladdin

Ένα από αυτά θα είναι και εκείνο του γνωστού Aladdin. Φημολογείται ότι η Disney θα ζωντανέψει εκτός από την αναμενόμενη Μουλάν (Νοέμβριος 2018) και την υπέροχη, ξεχωριστή ιστορία του πρίγκιπα της Άγκραμπα, Aladdin. Έχει συζητηθεί πολύ και πιθανώς το ρόλο του Τζίνι που βοηθάει τον ήρωα μας θα τον ενσαρκώσει ο Αμερικανός ηθοποιός Will Smith. Ας θυμηθούμε όμως πρώτα ποιο είναι αυτό το Τζίνι.

Ο Will Smith ως το Τζίνι του Aladdin

Είναι ένας κωμικός χαρακτήρας, με μια σχεδόν παντοδύναμη εξουσία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο αφέντης του το ευχηθεί. Στην πρώτη ταινία του Aladdin το ρόλο είχε ο Robin Williams. Μάθετε όμως ότι η σκηνή που  έπεισε τον Williams να δεχτεί το ρόλο είναι η εξής: όταν το Τζίνι αποκτά δεύτερο κεφάλι για να διαφωνήσει με τον εαυτό του, μιλώντας περί σχιζοφρένειας. Έτσι  λοιπόν, μόλις το Τζίνι αποκαλύπτει το μαγικό λυχνάρι εκκινεί η ιστορία του Aladdin. Να σημειώσουμε πως ο Μπρους Άντλερ ερμηνεύει τα τραγούδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Will Smith ως το Τζίνι του Aladdin

Ύστερα από τη γνωριμία μας με το χαρακτήρα, έρχεται το επόμενο στάδιο : η γνώμη μας για την κατάληψη του ρόλου από το συγκεκριμένο ηθοποιό. Μπορούμε να φανταστούμε τον Will Smith να παίζει αυτό το τρελό, χαρούμενο Τζίνι να τραγουδά και να χορεύει; Ε σας λέω πως ναι, ίσως δε θα είναι ο αγαπημένος μου Robin Williams, αλλά ένας πολύ άξιος αντικαταστάτης. Βέβαια σύμφωνα  με κάποιους θεωρείται ακατάλληλος, παρότι είναι ένας αρκετά συμπαθής ηθοποιός, δεν είναι ο σωστός «τύπος» για το ρόλο του Τζίνι! Ψαχουλεύοντας λίγο ανακάλυψα πως πολλοί θα ήθελαν τον Jim Carrey, τι λέτε λοιπόν;


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μάγκυ Αθανασίου

Γεια σας!!Είμαι η Μάγκυ και σπουδάζω στη Νομική Σχολή Αθηνών,αγαπώ το θέατρο,τον κινηματογράφο και λατρεύω τη μουσική.Διαβάζω πολύ και μου αρέσει να γράφω διάφορα.Θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο,ακόμα και μόνο με ένα σακίδιο πλάτης και να γνωρίσω κάθε πολιτισμό!!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;