Η ταινία ”Isi and Ossi” είναι μια ρομαντική ταινία γερμανικής παραγωγής που σκηνοθετήθηκε από τον Όλιβερ Κίνλε στη οποία πρωταγωνιστούν η Λίζα Βικάρι ως Ισαμπέλλε και ο Dennis Mojen ως Όσκαρ. Η ταινία αυτή πρωτοκυκλοφόρησε στο γερμανικό σινεμά στις 11 Φεβρουαρίου του 2020 . Μάλιστα, αποθεώθηκε και από το κοινό για το πρωτότυπο και καλογραμμένο σενάριο της.

Στην συγκεκριμένη ρομαντική ταινία αντικατοπτρίζεται το ερωτικό ειδύλλιο της Ισαμπέλλε και του Όσκαρ. Η Ισαμπέλλε είναι η κόρη ενός δισεκατομμυριούχου που αντιστέκεται στα όνειρα και στις προσδοκίες που έχουν οι γονείς της για εκείνη. Η ίδια επιθυμεί να ακολουθήσει την καριέρα μαγείρισσας, κάτι που οι γονείς της δεν δέχονται. Όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να ορθώσει το ανάστημα και να ”πολεμήσει” ενάντια στους γονείς της, μη δίνοντας σημασία στις απειλές τους.

Όταν γνωρίσει τον νεαρό και απένταρο πυγμάχο Ossi, τότε θα οργανώσει ένα ”σχέδιο εκδίκησης”… Σκοπός της θα είναι να εκνευρίσει τους γονείς της και να τους φέρει στα όρια τους ώστε να υποκύψουν. Για αυτόν τον λόγο παριστάνει πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ossi. Ως ”ζευγάρι” παρευρίσκονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να φέρει τους γονείς της σε δύσκολη θέση.

Το σχέδιο της φαίνεται να λειτουργεί καθώς οι γονείς της όλο και εξαγριώνονται με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, παρόλο που η ίδια σχεδίασε να ”χρησιμοποιήσει” τον Όσκαρ ώστε να πετύχει έναν προσωπικό της σκοπό, τα αισθήματα της αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο έντονα για εκείνον.

ρομαντική ταινία
Πηγή εικόνας: imdb.com

Παρόλο που και οι δύο αυτοί νέοι επιχειρούν να γίνουν ζευγάρι, καταλαβαίνουν στην πορεία πως προέρχονται από τελείως διαφορετικούς κόσμους. Οι γονείς της Ισαμπέλλε την έχουν αναθρέψει χωρίς να της λείψει τίποτα. Αντίθετα ο Όσκαρ και η οικογένεια του διάγουν ένα αρκετά φτωχικό τρόπο ζωής . Αυτός ο τρόπος ζωής είναι ιδιαίτερα  πρωτόγνωρος για την Ισαμπέλλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γεγονός ότι η Ισαμπέλλε και ο Όσκαρ προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, τον κάνει να αισθάνεται μειονεκτικά. Ο ίδιος δηλαδή αισθάνεται κατώτερος για κάτι που ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να ελέγξει ή να επιλέξει. Από την άλλη η Ισαμπέλλε αισθάνεται πληγωμένη από τις επιθέσεις του Όσκαρ. Εκείνος την κάνει να αισθάνεται ανίκανη. Την κάνει να πιστεύει πως δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα χωρίς την χρηματική βοήθεια των γονιών της.

Παρόλο που τα κοινωνικά στερεότυπα τους διχάζουν, ο έρωτας που αναπτύσσεται μεταξύ τους έρχεται να επιβεβαιώσει κάτι πολύ απλό. Όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει! 

Έτσι, όταν η Ισαμπέλλε εμφανίζεται απροσδόκητα σε ένα αγώνα πυγμαχίας του Όσκαρ, εκείνος παίρνει τόση δύναμη απλά και μόνο χάρη στην παρουσία της που νικά όχι μόνο στον αγώνα αλλά και…στον έρωτα! Εν’ ολίγοις η ταινία ”Isi and Ossi” είναι μια ρομαντική ταινία που θα μας κάνει να πιστέψουμε στη δύναμη του έρωτα!

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ:


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 5 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Καλησπερα! Ονομάζομαι Σόνια και είμαι λάτρης κάθε μορφής τέχνης. Έχω αδυναμία στον κινηματογράφο, στην μουσική και στην λογοτεχνία.