Η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί στο «Where’d You Go Bernadette»

Η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του bestseller, «Where’d You Go, Bernadette». Η Bernadette Fox είναι μια μητέρα που τα τελευταία 20 χρόνια έχει εξολοκλήρου αφιερωθεί στην οικογένειά της. Με έναν σύζυγο που την αγαπά και μια έφηβη κόρη, τίποτα δεν φαίνεται να λείπει από τη ζωή της. Κι όμως, έχει αφήσει πίσω της ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού της, μια λαμπρή καριέρα στην αρχιτεκτονική. Κάποια στιγμή όλα αρχίζουν να καταρρέουν και η ίδια καλείται να πάρει μια τολμηρή απόφαση. Στο νέο αυτό ξεκίνημα θα βιώσει την περιπέτεια και θα βρει τον εαυτό της.

Το ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2012 και έτυχε μεγάλης επιτυχίας, ανήκει στη συγγραφέα Maria Semple. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Richard Linklater, που ταυτόχρονα έχει επιμεληθεί και τη μεταφορά του σεναρίου. Με τη φαρέτρα του γεμάτη δράματα όπως την τριλογία των ταινιών «Before»(1995-2004) και το «Boyhood»(2014), αλλά και κωμωδίες όπως το «School of Rock»(2003), φαίνεται πως η συγκεκριμένη ταινία θα είναι μια ωραία μίξη.

Μαζί με την Blanchett συμμετέχουν η Judy Greer και ο Laurence Fishburne. Το Trailer μας προϊδεάζει για μια ενδιαφέρουσα κωμωδία με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών ανεβάζοντας τις προσδοκίες μας πολύ ψηλά. Άλλωστε ελάχιστες φορές η Blanchett μας έχει απογοητεύσει.

Παρόλο που η ημερομηνία της πρεμιέρας είχε οριστεί για το Μάρτιο, η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να την καθυστερήσει για τον ερχόμενο Αύγουστο. Ωστόσο, για την χώρα μας δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. Παρακάτω θα βρείτε το trailer της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;