Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Ο Gru και η σύζυγός του, Lucy βρίσκονται άνεργοι, με τα οικονομικά τους να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο νέος κακός, με το ιδιαίτερο στιλ και τις μουσικές προτιμήσεις που κατάφερε να τους ξεφύγει κλέβοντας το μεγαλύτερο διαμάντι φαίνεται είναι η αιτία του κακού. Ξαφνικά, η διάθεση του Gru αλλάζει, όταν μαθαίνει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό. Ο Dru είναι χαρούμενος, ενεργητικός, πετυχημένος, με μαλλιά και φαίνεται να μοιράζεται το ίδιο πάθος για τα εγκλήματα, με τον αδερφό του. Έχοντας γίνει ένας σοβαρός πλέον οικογενειάρχης, ο Gru έχει αφήσει για τα καλά πίσω του, το ένδοξο, εγκληματικό παρελθόν του. Όμως, ο νέος του αδερφός έχει άλλους σκοπούς και θα του ζητήσει να συνεργαστούν για να διαπράξουν ένα τελευταίο έγκλημα, μαζί. Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Η Illumination επιστρέφει για να εδραιώσει τη θέση της στην παραγωγή κινουμένων σχεδίων, με ένα ακόμη, sequel στην επιτυχημένη σειρά ταινιών, «Εγώ, ο Απαισιότατος». Γέλιο, περιπέτεια και γκάφες, από τους αγαπημένους χαρακτήρες και τα λατρεμένα minions είναι μερικές μόνο, από τις υποσχέσεις των τριών(μέχρι στιγμής) trailers. Για μία ακόμη φορά, ο κωμικός Steve Carell θα χαρίσει τη φωνή του στον Gru, αλλά και τον αδερφό του, μαζί με την Kristen Wiig, ως Lucy και τον Russel Brand, ως Dr. Nefario. Όμως, η νέα πολύτιμη προσθήκη της ομάδας είναι ο δημιουργός του θρυλικού «South Park», Trey Parker που θα ακούσουμε στο ρόλο του  ανταγωνιστή.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, στις 31 Αυγούστου του 2017, από τη Universal και αναμένουμε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον πιο δροσερό τρόπο.

Η Illumination επιστρέφει για να εδραιώσει τη θέση της στην παραγωγή κινουμένων σχεδίων, με ένα ακόμη, sequel στην επιτυχημένη σειρά ταινιών, «Εγώ, ο Απαισιότατ Γέλιο, περιπέτεια και γκάφες, από τους αγαπημένους χαρακτήρες και τα λατρεμένα minions είναι μερικές μόνο, από τις υποσχέσεις των τριών(μέχρι στιγμής) trailers. Για μία ακόμη φορά, ο κωμικός Steve Carell θα χαρίσει τη φωνή του στον Gru, αλλά και τον αδερφό του, μαζί με την Kristen Wiig, ως Lucy και τον Russel Brand, ως Dr. Nefario. Όμως, η νέα πολύτιμη προσθήκη της ομάδας είναι ο δημιουργός του θρυλικού «South Park», Trey Parker που θα ακούσουμο ρόλο του  ανταγωνιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 0 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη