Επιστρέφει ο Daniel Craig για τον ρόλο του James Bond;

Πολλές συζητήσεις υπάρχουν εδώ και κάποιους μήνες όσον αφορά τη νέα ταινία James Bond. Όχι μόνο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της, αλλά κυρίως για το ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί το θρυλικό Bond.

Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι, αλλά ο κλήρος έπεφτε κυρίως στον Tom Hiddleston για ένα μικρό διάστημα και μετά στον Tom Hardy, που ήταν κι ο επικρατέστερος, καθώς με δήλωση του ο Daniel Craig είχε πει πως το κεφάλαιο «James Bond» είχε κλείσει για εκείνον.

James Bond

Με πρώτες επίσημες δηλώσεις από την EON Production, από τους Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, μαθαίνουμε ότι ο «Bond 25» -όπως θα είναι κι ο τίτλος της νέας ταινίας- θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2019 στην Αμερική, και μια βδομάδα πιο πριν στην Ευρώπη, όπως συνηθίζεται.

Βέβαια, υπήρχαν ψίθυροι, για να πούμε κι όλη την αλήθεια, για πολύ υψηλή αμοιβή προς τον Craig, έτσι ώστε να τον πείσουν να επιστρέψει. Στην αρχή, όλοι έλεγαν πως ήταν μάταιες οι προσπάθειες και πως ο αγαπημένος μας 007 δεν επιστρέφει πια. Όμως, οι New York Times, μια απολύτως έγκυρη πηγή, αναφέρουν πως ο Craig δέχτηκε (ναι!) και πως θα επιστρέψει για την 5η ταινία James Bond! Ενθουσιαστήκατε; Κι εγώ μαζί σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

James Bond

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, των New York Times, ισχυρίζονται ότι δύο πηγές από το μέτωπο της παραγωγής του 25ου 007, οι οποίες γνωρίζουν το θέμα αλλά «μίλησαν με την προϋπόθεση να παραμείνουν ανώνυμες για να αποφύγουν προστριβές με τις εταιρείες EON και MGM», επιβεβαιώνουν την επιστροφή αυτή.

Όμως, δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ούτε από κάποιον ηθοποιό, αλλά ούτε και από τις εταιρίες. Τα μόνα σίγουρα είναι η ημερομηνία (9 Νοέμβρη 2019), ο τίτλος (Bond 25) και τα ονόματα των σεναριογράφων (Neal Purvis και Robert Wade).

Hardy, συγνώμη, αλλά ίσως πρέπει να περιμένεις την 26η ταινία. Η Broccoli έχει άλλα όνειρα γι’ αυτή την ταινία…

Με στοιχεία από flix.gr


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Νίκη Δούκα

Δημοσιογράφος στα σκαριά. Χωρισμένη στα 3: Ελευσίνα // Θεσσαλονίκη // Λυών. Είμαι απλός άνθρωπος, δώστε μου ένα βιβλίο, μια ταινία, εισιτήρια για πολλά ταξίδια και σοκολάτα και θα είμαι ευτυχισμένη.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;