Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με 4+1 μοναδικά ημερολόγια

Πηγή εικόνας: armyvoice.gr

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, έφτασε αισίως το 2022. Και τι πιο όμορφο όταν μηδενίζει το κοντέρ και ξεκινούν όλα από την αρχή, από το να κάνουμε σχέδια για το μέλλον και να ονειρευόμαστε; Το να θέτουμε στόχους και να βλέπουμε αργότερα να πραγματοποιούνται, ακόμη και μέσα από δυσκολίες μας κάνει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη και μας γεμίζει ελπίδα.

Ως άτομο που του αρέσει ο προγραμματισμός και τα σχέδια, δεν θα μπορούσα και φέτος να μην σας παρουσιάσω τις ατζέντες/ημερολόγια που ξεχώρισα για να πάρετε ιδέες σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε μία για τον εαυτό σας ή να δωρίσετε μία σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Εξάλλου η επιλογή ενός ημερολογίου, δεν έχει να κάνει μόνο με τη χρηστικότητα του, αλλά το σχήμα του, το χρώμα του, την ποιότητά του, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα του αποδέκτη του.

Απλότητα / Ατζέντα 2022 – Paulo Coelho

Πηγή εικόνας: livanis.gr

Η κομψότητα επιτυγχάνεται όταν όλα τα περιττά απορρίπτονται και ο άνθρωπος ανακαλύπτει την απλότητα και τη συγκέντρωση: όσο πιο απλή και νηφάλια η στάση, τόσο πιο όμορφη θα είναι. Μοιραστείτε τη χρονιά με επιλεγμένα αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς του κόσμου.

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Λιβάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερα γίνεται / Ημερολόγιο coaching 2022 – Νάνσυ Μαλλέρου

Πηγή εικόνας: e-pediobooks.gr

Από τη συγγραφέα:

Φέτος θέλω να σας ταξιδέψω, να σας ξεκουράσω, να σας δώσω µια άλλη προοπτική του κόσµου, της ζωής σας, των ευκαιριών και των προβληµάτων. Το φετινό ηµερολόγιο “Καλύτερα Γίνεται” είναι αφιερωµένο σε µια νέα διευρυµένη προοπτική για όλους µας, σε µια βελτιωµένη ελαστικότερη εκδοχή του κόσµου, όπου το φάσµα του φυσιολογικού είναι ευρύ και µας χωράει όλους. Κάθε µήνας είναι ένα πνευµατικό ταξίδι µε αεροπλάνο, µια πρόκληση να δείτε τη ζωή από ψηλά και να κρατήσετε ό,τι είναι όµορφο.

∆εν έχει σηµασία αν είναι καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα, αν ξεκινάµε τώρα, αν βρισκόµαστε στο ηµίχρονο ή στο τέλος, αν κατανοούµε τον κόσµο µε διαφορετικό τρόπο ή ρυθµό. Η ζωή µας είναι ζωή µας και επιθυµία µου είναι όλοι να την περνάµε µε απόλαυση, χαρά, ευτυχία και παραγωγικότητα. Επιθυµία µου είναι επίσης εσείς, ο αναγνώστης/χρήστης αυτού του ηµερολογίου, να νιώσετε πόσο σηµαντικός και ικανός είστε. Να κάνετε βίωµα τη γνώση και την αίσθηση ότι είστε αρκετός και ότι καλύτερα -γίνεται-.

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Πεδίο.

Η ευτυχία είναι απόφαση / Ημερολόγιο 2022 – Κατερίνα Τσεμπερλίδου

ημερολόγια
Πηγή εικόνας: hartinipoli.gr

Ένα ημερήσιο ημερολόγιο με αποφθέγματα αισιοδοξίας, χαράς και αυτοπεποίθησης από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέα της επιτυχημένης σειράς βιβλίων για την ευτυχία.

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Κάθε μέρα μια θετική σκέψη – Windy Dryden

ημερολόγια
Πηγή εικόνας: kastaniotis.com

Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας, για να ζείτε την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο. O Windy Dryden, που έχει γράψει τα κείμενα, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής συμβουλευτικής ψυχολογίας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή.

Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε υγιή άτομα. Η ουσία της φιλοσοφίας του, έγκειται στο ότι υιοθετώντας κάθε μέρα και μια νέα θετική σκέψη, εφαρμόζοντάς την και παρατηρώντας πώς αυτή επηρεάζει τις σκέψεις, τα αισθήματα και τις πράξεις μας, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις παράλογες πεποιθήσεις μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία. Ένα ημερολόγιο-έκπληξη για κάθε χρόνο και για κάθε ημέρα του.

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Ημερολόγιο θετικής ενέργειας 2022

ημερολόγια
Πηγή εικόνας: minoas.gr

Ένα ημερολόγιο με αποφθέγματα θετικής ενέργειας, με σκοπό να φροντίσεις τον εαυτό σου, να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να βρεις τον ανώτερο σκοπό της ζωής σου.

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Μίνωας.

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αγγελική Γκέσκου

Βιβλιοθηκονόμος με εμμονή στην τελειομανία. Φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου. Αγαπώ τις σειρές. Στόχος μου να ταξιδέψω όσο πιο πολύ μπορώ (και να μιλάω λιγότερο σύμφωνα με τους φίλους μου). Φράση που ανακαλώ στα δύσκολα: όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;