Το μυστικό της μαγείας με τον Ααμπάν

Το μυστικό της μαγείας

Το μυστικό της μαγείας. Η Νατάσσα Λούππου επέστρεψε με το δεύτερο μέρος του μυστικού της μαγείας, από την ANIMA εκδοτική. Ένα όμορφο μαγικό ταξίδι αυτή την φορά σε πιο γνώριμα ελληνικά μέρη. «Λεωφορείο Καλλιθέα- Ομόνοια», ο αγαπημένος μας μάγος ξέχασε την τσάντα του μέσα στο λεωφορείο και ο νέος προσωρινός ιδιοκτήτης είναι ο μικρός Ααμπάν, ο οποίος βρίσκει μέσα την Γκαμπριέλ, ένα μαγικό περιστέρι.

Ο Άαμπάν είναι από τη Συρία και προσπαθεί να πάει στο Βέλγιο… Το βιβλίο είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Ο πόλεμος στη Συρία είναι γεγονός και ο ήρωάς της ιστορίας αναζητά ένα καλύτερο μέλλον. Παρόλο που το κείμενο αναφέρεται σε μια δύσκολη κατάσταση, η κυρία Νατάσσα Λούππου, όπως μας έχει συνηθίσει και από το πρώτο μέρος, αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ.

Ο Ααμπάν με την βοήθεια της μαγικής τσάντας, ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν και ζει καταστάσεις και γεγονότα που έγιναν πολλά χρόνια νωρίτερα.

Θα καταφέρει ο ήρωας μας να φτάσει στο Βέλγιο, τον τελικό του προορισμό; Και τι τον ενώνει με την Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η εξέλιξη του κόσμου και των δεδομένων, σταδιακά όλα εξελίσσονται και όλα αλλάζουν. Συγχρόνως δίνεται έμφαση στην θέση του ανθρώπου μέσα  στην κοινωνία και στο πώς το διαφορετικό μπορεί να ενσωματωθεί ή να εκδιωχθεί από τους “αρτιμελείς” και “άριστους”.

Η ιστορία του Ααμπάν είναι καθηλωτική και το τέλος του βιβλίου αναπάντεχο.

«Τα πουλιά είναι προορισμένα για να περούν ελεύθερα, όσο πιο ψηλά μπορούν. Και κανένας, μα κανένας, δεν έχει δικαίωμα να του τα κόψει»

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Το μυστικό της μαγείας ΙΙ:

Ο αγαπημένος ταχυδακτυλουργός των παιδιών, ο μυστηριώδης και μονίμως αφηρημένος Πήτερ, επιστρέφει στο σπίτι του, μετά από τρία συνεχόμενα σόου σε παιδικά πάρτυ. Αυτή τη φορά, όμως ,θα ξεχάσει τη μαγική του βαλίτσα στο λεωφορείο. Κάπως έτσι, η βαλίτσα θα φτάσει στα χέρια του νέου της ιδιοκτήτη, του δεκατετράχρονου Ααμπάν, ο οποίος θα ταξιδέψει στον χρόνο, θα βρεθεί μέσα σε συγκλονιστικά γεγονότα της ιστορίας και θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό που θα αλλάξει όλη του τη ζωή. Το Μυστικό της Μαγείας, το βιβλίο που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στα βιβλιοπωλεία και υπόσχεται να μας συνεπάρει για άλλη μια φορά και να μας ταξιδέψει στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου. Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της σειράς, που σκοπό έχει να γεμίσει τη ζωή των παιδιών με μαγεία, ελπίδα και πίστη στον εαυτό τους


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;