Ταξίδια στην απέναντι όχθη του Δημήτρη Θωμάζου

SHARE

Το βιβλίο “Ταξίδια στην απέναντι όχθη” του Δημήτρη Θωμάζου αιωρείται ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στην φαντασία και την πραγματικότητα. Είναι εύκολο να ζεις σε δύο κόσμους; Και τι συμβαίνει όταν περνάς στην απέναντι όχθη;

Περιεχόμενο: Ένα βιβλίο με μαγικές ιδιότητες. Υπάρχει στ΄ αλήθεια ή είναι ένας μύθος; Ο Δημήτρης και ο Αντώνης  ξεκινούν το ταξίδι για να το ανακαλύψουν. Σύμμαχός τους η Άννα, που ασχολείται με τα απόκρυφα και η περιπέτεια αρχίζει. Τι θα ανακαλύψουν; Τελικά θα βρουν το βιβλίο ή όλα βρίσκονται στη φαντασία τους;

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, αποτελεί υπόδειγμα για τις ιστορίες μυστηρίου και ο συγγραφέας διαχειρίζεται άριστα τις σκηνές έντασης. Ο αναγνώστης παρακολουθεί το ξετύλιγμα της σκέψης των ηρώων, οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της ύπαρξης του μαγικού βιβλίου.

Το “Ταξίδια στην απέναντι όχθη” είναι μικρό και διαβάζεται γρήγορα. Αποτελεί ένα ταξίδι μυστηρίου πρωτοτυπίας και συντροφικότητας. Ο συγγραφέας του κ. Θωμάζος υποστηρίζει πώς θα διαβαστεί με πολύ ενδιαφέρον από βιβλιοφάγους και μη…θα συμφωνήσω μαζί του.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ένα βιβλίο… άγνωστες δυνάμεις… απρόσμενες εξελίξεις σε κάθε βήμα… πέπλο μυστηρίου παντού.

Ένας ανύποπτος άνθρωπος… προικισμένος ;… σημαδεμένος;… επιλεγμένος;… καταραμένος;

Πράγματα που… έγιναν;… μήπως θα γίνουν;… μήπως πρέπει να γίνουν;

Μοίρα ή σχεδιασμένο;  Πεπρωμένο ή κάποιο παιχνίδι της «Μητέρας φύσης»;

Ταξίδι;… Ή μήπως ταξίδια;… Για πού;… Πότε;

Όλα όμως έχουν κοινό σκοπό και τη δική τους θέληση.

Τα δικά μου τα ταξίδια τυχαίνει να διαφέρουν.

Να διαφέρουν τόσο πολύ που πολλές φορές αναρωτιέμαι…

… είμαι στα αλήθεια εδώ… εκεί… ή μήπως κάπου αλλού.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι τόσο συναρπαστικό όσο και πρωτότυπο.

Advertisement

Πλημμυρισμένο από δράση, περιπέτεια, εξαιρετικά έντονα συναισθήματα, αγωνία, μυστήριο, απροσδόκητη εξέλιξη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και… κανείς δεν ξέρει τι άλλο.

Διαθέτει την απαραίτητη συνταγή που χρειάζεται για να προσελκύσει ακόμα και τον δυσκολότερο αναγνώστη.

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Βέρα Θεσσαλονικιά με λατρεία στα αμάξια, το διάβασμα και τη μαγειρική. Με εκφράζει: «Κάθε άνθρωπος δίνει την δική του μάχη ενάντια σε κάποιο αυταρχικό κατεστημένο του καιρού του, για να ζήσει με τους δικούς του όρους»

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG