“Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ- ήρωας” της Οριάν Λαλμάντ, από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ- ήρωας

“Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ- ήρωας” … Νέος τίτλος με υπέροχη εικονογράφηση και πανέξυπνο κείμενο, στην αγαπημένη σειρά με ήρωα τον γλυκό, τρυφερό, ανατρεπτικό λύκο… Ζαχαρία!

Ο λύκος Ζαχαρίας αποφασίζει να μεταμορφωθεί σε σούπερ ήρωας. Στόχος του είναι να σώζει τον κόσμο  και αυτός να τον λατρεύει.

Αναρωτιέται τι χρειάζεται για να καταφέρει να γίνει σούπερ ήρωας. Χμμμ … ένα όνομα … μια στολή … Έτοιμος!!Τώρα είναι σε θέση να σώσει τους φίλους του; Έχει και σούπερ δυνάμεις… Τι θα γίνει όμως όταν κινδυνεύσει ο ίδιος;

Το βιβλίο «Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ- ήρωας» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Είναι παιδικό βιβλίο που απευθύνεται σε ηλικίες πάνω από 3 χρονών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο λύκος σούπερ- ήρωάς μας, διακρίνεται από την καλή του διάθεση  να βοηθήσει τους φίλους του. Υποσυνείδητα όμως αυτό που πραγματικά θέλει είναι να τον αποδεχτούν. Τελικά όμως, διαπιστώνει πως δεν έχει σημασία να είσαι σουπερ ήρωας, αλλά να έχεις σούπερ φίλους, οι οποίοι σε αποδέχονται ακόμα κι αν δεν είσαι σούπερ.

Είναι ένα διδακτικό βιβλίο, το οποίο μαθαίνει στους μικρούς μας φίλους πως δεν έχει καμία σπουδαιότητα να προσπαθείς να μεταμορφωθεί σε κάτι που δεν είσαι αλλά το σημαντικό είναι να αποδέχεται τους φίλους σου αλλά και αυτοί εσένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σου.

Τέλος,  ευχάριστη εντύπωση μου προκάλεσε η εικονογράφηση του βιβλίου, την οποία θεώρησα ελκυστική και έξυπνη. Ζωηρά χρώματα και ευχάριστες προσωπικότητες ολοκληρώνουν ένα βιβλίο που θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι.

 Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ο λύκος Ζαχαρίας

Σήμερα ο λύκος Ζαχαρίας έχει μια σούπερ ιδέα:

Κι αν γινόταν σούπερ- ήρωας;
Ράβει μια σούπερ- στολή και…να τος,μεταμορφώνεται

Ο λύκος Ζαχαρίας

σε Σούπερ-Έξτρα-Λύκμαν!
Το μόνο που του μένει πια είναι να βρει κάποιον για να σώσει…

Εύκολο; Όχι βέβαια, όταν κάποιος είναι σούπερ-αδέξιος!

Η συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Στέλλα Γιαννοπούλου

Βέρα Θεσσαλονικιά με λατρεία στα αμάξια, το διάβασμα και τη μαγειρική. Με εκφράζει: «Κάθε άνθρωπος δίνει την δική του μάχη ενάντια σε κάποιο αυταρχικό κατεστημένο του καιρού του, για να ζήσει με τους δικούς του όρους»

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;