Ο κυνηγός μια ασυνήθιστη ιστορία μεταξύ ονείρου και αλήθειας

” Ήθελε να μάθει τα πάντα για αυτό το σπίτι. Όλα τα μέρη και τις κρυψώνες. Την ιστορία του. Όπως επίσης, ήθελε να μάθει και για αυτό το χωριό. Έμενε πολύ καιρό τώρα. Είχε έρθει η ώρα να εγκαταλείψει την άρνηση της. Άλλωστε πόσες πιθανότητες υπήρχαν όλο αυτό να ήταν στη φαντασία της; “

 

«Ο κυνηγός», Η ιστορία της Νέρεζα είναι ασυνήθιστη. Ασυνήθιστη παραμένει και καθ' όλη τη διάρκεια της εξέλιξης,

Η ιστορία της Νέρεζα είναι ασυνήθιστη. Ασυνήθιστη παραμένει και καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης, καθώς δεν παύει ούτε στιγμή να κινείται από την αρχή ως το τέλος μεταξύ ονείρου και αλήθειας. Ο αναγνώστης διαβάζοντας τον “Κυνηγό” δε θα έρθει αντιμέτωπος με τις γνωστές ιστορίες έρωτα και μίσους. Απεναντίας, καταδεικνύονται συναισθήματα με τρόπο που, ίσως, έχουμε ξεχάσει να τα αντιλαμβανόμαστε. Μυστήριο; ναι, με τον δικό του τρόπο το βιβλίο διέρχεται από μια πραγματικότητα αλλιώτικη. Ενδιαφέρον; ναι, η ιστορία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς χωρίς να κουράζει. Οι σελίδες του βιβλίο είναι στο μεταίχμιο του κόσμου που αντιλαμβάνεται ο καθένας μας και, παράλληλα, μιας φανταστικής ζωής. 

“Έτσι κλείνουν οι κύκλοι, από εκεί που αρχίζουν”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Από το οπισθόφυλλο:

Η Νέρεζα είναι µια κοπέλα χωρίς οικογένεια, µόνη στον κόσµο. Κανένας δεν νοιάστηκε ποτέ για εκείνη. Είναι στη φυλακή για ένα έγκληµα που δεν θυµάται αν έκανε, που δεν ξέρει πότε το έκανε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπήρξε κανένας που να της µιλήσει για το παρελθόν της, την ταυτότητά της. Μοναδική της περιουσία ένα µικρό µαύρο βιβλίο, χωρίς τίτλο, που δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στην κατοχή της και που περιγράφει έναν άλλο κόσµο, τελείως διαφορετικό από τον δικό της.

Μία µέρα, εντελώς απρόβλεπτα, ελευθερώνεται από τη φυλακή και αναγκάζεται να ζήσει µια καινούρια ζωή σε ένα άγνωστο σπίτι, σε µια άγνωστη πόλη, ανάµεσα σε άγνωστους ανθρώπους. Και πάνω που έχει αρχίσει να συνηθίζει στους νέους ρυθµούς, το βιβλίο εξαφανίζεται. Έτσι, χάνει το µοναδικό κοµµάτι που τη συνέδεε έως τώρα µε τον εαυτό της. Η απώλειά του είναι ένα τροµερό χτύπηµα για εκείνη και το γεγονός αυτό τη βυθίζει στο χάος.

Και τότε, εμφανίζεται η Σκιά…

Συγγραφέας: Μυρτώ Μαραγκού
Εκδόσεις: Πηγή


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Μια καλή μέρα ξεκινάει με μια κούπα καλό καφέ (για εσάς, εγώ τους έχω κόψει). Αν δεν γράφω κάτι, τότε ψάχνω με τι θα καταπιαστώ. Ξεκινώ να γράφω γιατί μου αρέσει και απολαμβάνω το ταξίδι γιατί δεν ξέρω που θα με οδηγήσει. Πάντα με καλή διάθεση, πάντα αληθινά : Vincit omnia verita (η αλήθεια υπερισχύει όλων)

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;