“Η αλήθεια για το παιχνίδι”, του Loverpua, από τις εκδόσεις Fylatos publishing.

“Η αλήθεια για το Παιχνίδι.”

“Μην περιμένεις να γίνεις τέλειος για να προσπαθήσεις κάτι. Να θυμάσαι πως είσαι ήδη

Η αλήθεια για το παιχνίδι

αρκετός και έχεις γεννηθεί για να νικήσεις όλους τους άθλους της ζωής σου.”

Το Παιχνίδι είναι απλό αλλά πρέπει να το πάρεις στα σοβαρά. Σκοπός της διήγησης είναι η αυτοβελτίωση μέσα από την αποπλάνηση.
Το βιβλίο περιέχει μια σειρά από αληθινές ιστορίες, άρθρα και απαντήσεις για να περάσεις όλα τα τεστ που θα βρεις στη ζωή.
Το Παιχνίδι σε βοηθά να χτίσεις μέσα σου ισχυρά θεμέλια για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ένα καλογραμμένο, πρωτότυπο κείμενο, το πρώτο του συγγραφέα, που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο Loverpua.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου.

Σε ολόκληρη την πορεία της ζωής σου σε δίδαξαν με κανόνες και όρους για το πώς να είσαι καλός. Καλός, όχι πραγματικός. Να πας στο σχολείο, να αποφοιτήσεις από το πανεπιστήμιο και να βρεις μια καλή δουλειά, για να είναι χαρούμενοι οι γονείς σου και να γίνεις αποδεκτός από την κοινωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο δε σου δίδαξε κανείς την ευδαιμονία της ευτυχίας. Αποφοιτήσαμε συναισθηματικά αναλφάβητοι. Δε μας δίδαξε κανείς πώς να αγαπάμε. Δε μας δίδαξε κανείς πώς να έχουμε σχέση. Δε μας δίδαξε κανείς πώς να γίνουμε πραγματικοί πλούσιοι. Πλούσιοι εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία. Ύστερα από χρόνια και ατελείωτες ώρες τριβής, πάνω σε θέματα σχετικά με την ψυχολογία-κοινωνιολογία – νευρολογικό προγραμματισμό και συγκεκριμένα στην αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση-σχέσεις-αποπλάνηση –αυτοβελτίωση, έφτασε η στιγμή να παρουσιάσω το ιδανικό βιβλίο με τις πιο κρυφές-πραγματικές ιστορίες που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μοιράζοντας μαζί σας όλες τις γνώσεις που απέκτησα με βάση την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια ένας καινούργιος δρόμος θα απλωθεί μπροστά σας με σκοπό να τον διασχίσετε και να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας.

Αγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.
Εκδόσεις Φυλάτος, 2016
ISBN: 978-618-5232-24-5
Σελίδες: 218
Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;