ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ Μια κοινωνία χωρίς χρήμα;

Οι εκδόσεις Άπαρσις σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ Μια κοινωνία χωρίς χρήμα;

του ΖΑΝ – ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΠΕΤΙΖΑΝΤΡ

ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ Μια κοινωνία χωρίς χρήμα;

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ στις 8.00μ.μ.

POLIS ART CAFE

Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου

Μιλούν για το βιβλίο…και  το χρήμα

ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

– ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ( Με Skype)

– ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

– ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ο συγγραφέας  ΖΑΝ – ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΠΕΤΙΖΑΝΤΡ

Παρέμβαση από τον μεταφραστή του βιβλίου ΠΑΝΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Συντονισμός ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση!

* Η παρουσίαση θα γίνει στα Ελληνικά & στα Γαλλικά.

Το Πορτοφόλι είναι το πρώτο του βιβλίο που κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα!

 

Λίγα λόγια για τις εκδόσεις Άπαρσις

Πρωτοστατούμε στο χώρο θεμελιώνοντας μια σχέση συνεργασίας με τους συγγραφείς μας, από τη δημιουργία και την προβολή ως την διακίνηση των βιβλίων σε εκατοντάδες βιβλιοπωλεία, χώρους τέχνης & πολιτισμού, βιβλιοθήκες κ.ά, χρησιμοποιώντας και τη φιλοσοφία της συν-έκδοσης…

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έκδοση χρησιμοποιώντας πέραν των κλασσικών τρόπων (έκδοση, αυτό-έκδοση) τη λογική της συν-έκδοσης, ενός επί της ουσίας ισότιμου και συνεργατικού τρόπου τόσο στο κόστος όσο και στα κέρδη του κάθε βιβλίου. Θεωρούμε ότι ο κάθε δημιουργός έχει δικαίωμα να εκδώσει άμεσα & με χαμηλό κόστος, βλέποντας το έργο του να κυκλοφορεί ελεύθερο παντού και χωρίς παρεμβάσεις.

Έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας αρκετές αξιόλογες εκδόσεις, με έμφαση στη νέα ελληνική λογοτεχνία και στο θέατρο. Δίνουμε βήμα σε νέες φωνές, ενώ ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους έλληνες και ξένους συγγραφείς. Ιδιαίτερη αναφορά είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στα θεατρικά έργα, όπου πέραν της παραγωγής όλων των εντύπων της θεατρικής δραστηριότητας & προβολής και της έκδοσης θεατρικών κειμένων ελλήνων και ξένων συγγραφέων, καινοτομήσαμε στο χώρο των θεατρικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα μας είναι ιδιαίτερα, είναι βιβλία, απόλυτα συνδεδεμένα με τη φιλοσοφία του έργου και της παράστασης, εμπεριέχοντας άρα και αναδεικνύοντας όλο το θεατρικό κείμενο.

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Λίλια Ευθυμίου

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις. Πάθος μου ο χορός και συγκεκριμένα το κλασσικό μπαλέτο. Μου αρέσει να ακούω υπέροχες μελωδίες και να χάνομαι στα όνειρά μου.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;