Εκδόσεις Όστρια- Παράταση υποβολής ποιημάτων

Παράταση υποβολής ποιημάτων για την ανθολογία απο τις Εκδόσεις Όστρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδόσεις Όστρια

Αγαπητές/ οί μας φίλες, φίλοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ σας θερμά για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για όσους επιθυμούν, δεν έχουν προλάβει αλλά και για όσους βλέπουν 1η φορά την πρόσκληση, να ενημερώσουμε ότι δίνεται ΠΑΡΑΤΑΣΗ υποβολής ως 31 Μαΐου!

Οι εκδόσεις Όστρια με σεβασμό στο έργο σας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναγνωστικού κοινού, προχωρούν στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, υλοποιούν το όραμα τους/μας συνεργαζόμενες με ονόματα εγνωσμένης αξίας: μια πολύτιμη ποιητική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιμένουμε τις προτάσεις σας ( 3 ποιήματα/ ενδιαφερόμενο, βιογραφικό, μίνι βιογραφικό σε Word, φωτογραφία ως 1 ΜΒ) ως 31 Μαΐου στο mail μας ostriavivlio@gmail.com με την ένδειξη «συμμετοχή στην Ανθολογία» .

Με εκτίμηση και θερμές ευχές για όλες/ους, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων- Διαφήμισης

Εκδόσεις Όστρια


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Νικολέτα Παπαδάκη

Απόφοιτη του πανεπιστημίου ΕΑΠ, στο τμήμα "Ανθρωπιστικές Επιστήμες" στην ειδικότητα "Ελληνικός Πολιτισμός". Χόμπυ βιβλιοφάγος, βιβλιοσυλλέκτης και βιβλιοπορωμένη.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;