Εκδόσεις Όστρια- Παράταση υποβολής ποιημάτων

SHARE

Παράταση υποβολής ποιημάτων για την ανθολογία απο τις Εκδόσεις Όστρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδόσεις Όστρια

Αγαπητές/ οί μας φίλες, φίλοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ σας θερμά για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για όσους επιθυμούν, δεν έχουν προλάβει αλλά και για όσους βλέπουν 1η φορά την πρόσκληση, να ενημερώσουμε ότι δίνεται ΠΑΡΑΤΑΣΗ υποβολής ως 31 Μαΐου!

Οι εκδόσεις Όστρια με σεβασμό στο έργο σας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναγνωστικού κοινού, προχωρούν στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, υλοποιούν το όραμα τους/μας συνεργαζόμενες με ονόματα εγνωσμένης αξίας: μια πολύτιμη ποιητική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας ( 3 ποιήματα/ ενδιαφερόμενο, βιογραφικό, μίνι βιογραφικό σε Word, φωτογραφία ως 1 ΜΒ) ως 31 Μαΐου στο mail μας ostriavivlio@gmail.com με την ένδειξη «συμμετοχή στην Ανθολογία» .

Με εκτίμηση και θερμές ευχές για όλες/ους, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων- Διαφήμισης

Εκδόσεις Όστρια

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Απόφοιτη του πανεπιστημίου ΕΑΠ, στο τμήμα "Ανθρωπιστικές Επιστήμες" στην ειδικότητα "Ελληνικός Πολιτισμός". Χόμπυ βιβλιοφάγος, βιβλιοσυλλέκτης και βιβλιοπορωμένη.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG