1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
Κυριακή 2 Απριλίου, στι ς 11 π. μ.
στο CAFE του ΙΑΝΟΥ
Σταδίου 24, Τ. 210 3217810
Ο IANOS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ
Παιδικού Βιβλί ου, σε συνεργασία με τη Σχολή Χατζήβεη και 10 εκδοτικούς οίκους.
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι
εκδόσεις: ΔΙΑΠΛΑΣΗ, IANOS, ΚΕΔΡΟΣ, ΛΙΒΑΝΗΣ,ΜΑΡΤΗΣ, ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, MΙΚΡΗ
ΑΡΚΤΟΣ, ΜΙΝΩΑΣ, ΠΑΤΑΚΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 11π.μ. έως τις 3μ.μ., συγγραφείς κ αι εικονογράφοι παιδικών βιβλίων θα βρίσκονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ, μαζ ί με τους εκδότες τους , για να μιλήσουν με τους μικρούς κ αι μεγάλους αναγνώστες κ αι θαυμαστές τους κ αι να υπογράψουν τα βιβλία τους .
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:
Μερκ ούριος Α υτζής, Γιάννης Βασιλόπουλος, Ελένη Βλάχου, Αριστείδης Δάγλας, Αγγελική  Δαρλάση, Σγουρή Γεωργιάδη, Σπύρος  Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Πέρσα Ζαχαριά, Ζωή Θεοχάρη, Ξένια Καλογεροπούλου, Παρασκευάς Καρασούλος, Εύα Κασιάρου, Μαριέττα Κόντου, Μαριάννα Κουμαριανού, Lebee, Δημήτρης Μαμαλούκας, Δέσποινα Μάντζαρη, Σπυριδούλα Μπιρπίλη, Αντώνης Μυλωνάκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Βάσια Παρασκευοπούλου, Κωνσταντίνος Πατσαρός, Σοφία Πελλοπονησίου- Βασιλάκου, Αργυρώ Πιπίνη, Παναγιώτα Πλησή, Κέλλυ Σταμουλάκη, Κώστας Στοφόρος, Λέλα Στρούτση, Λίνα Σωτηροπούλου, Χρυσάνθη Τσιαμπαλή Κελεπούρη, Μαριλίτα Χατζημποντόζη.
Στι ς 13.30 θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση από μαθητές της Β’ Δημοτικού της Σχολής Χατζήβεη, όπου θα παρουσιάσουν το παραμυθοδρώμενο που ετοίμασαν στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνω σίας του σχολείου, “Η Ευτυχούπολη” , βασισμένο στο ομότιτλο βιβλί ο της Μαριλίτας Χατζημποντόζη.
Η παράσταση θα προβληθεί ζωντανά από το παρακάτω link:
https://www.youtube.com/watch?v=LndlArkFepE
Κ ατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν χειροτεχνικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες για τα πα διά με σκοπό να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία κ αι να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook! 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
Η Παγκόσμια Ημέρα Π αιδικού Βιβλίου καθιερώθηκε το 1966, από την ΙΒΒΥ (Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα), την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλ ου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστι αν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την πρ οσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.
Σας περιμένουμε!
Σε συνεργασία με την ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖ ΗΒΕΗ
Με την υποστήριξη των εκδόσεων:
ΔΙΑΠΛΑΣΗ, IANOS, ΚΕΔΡΟΣ, ΛΙΒΑΝΗΣ, ΜΑΡΤΗΣ, ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, MΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ, ΜΙΝΩΑΣ,ΠΑΤΑΚΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Νικολέτα Παπαδάκη

Απόφοιτη του πανεπιστημίου ΕΑΠ, στο τμήμα "Ανθρωπιστικές Επιστήμες" στην ειδικότητα "Ελληνικός Πολιτισμός". Χόμπυ βιβλιοφάγος, βιβλιοσυλλέκτης και βιβλιοπορωμένη.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;