8 λόγοι για  να επιλέξεις ένα βιβλίο ως δώρο για τα Χριστούγεννα

βιβλίο ως δώρο για τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν πολλά δώρα που κάποιος μπορεί να επιλέξει να κάνει στα αγαπημένα του πρόσωπα, και κυρίως στην περίοδο των εορτών όπου τα μαγαζιά είναι γεμάτα ευφάνταστες ιδέες. Όμως, οι κλασικοί θα επιλέξουν για μία ακόμη χρονιά τη λύση του βιβλίου. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορούν να αιτιολογήσουν αυτή την επιλογή και στη συνέχεια, θα αναφερθούν οι πιο σημαντικοί.

  1. Έχουν προσιτή τιμή. Στην περίοδο της κρίσης και των «ισχνών» αγελάδων που διανύουμε ποιος μπορεί να διαθέσει πολλά λεφτά προκειμένου να αγοράσει ακριβά δώρα σε κάθε αγαπημένο και εορτάζοντα; Παράλληλα, αν και οικονομικό, το βιβλίο έχει πολύ μεγάλη αξία.
  2. Το βιβλίο αποτελεί προσωπική επιλογή από τον αγοραστή του προς το άτομο που το δωρίζει. Δηλαδή, για τη σωστή επιλογή βιβλίου έχουμε διαθέσει σκέψη, προβληματισμό και χρόνο μόνοι μας ή με τον αγαπημένο μας βιβλιοπώλη.
  3. Ποιος δε λατρεύει τις υπέροχες αφιερώσεις στην πρώτη σελίδα ενός βιβλίου;
  4. Είναι μια βέβαιη επιλογή για όλα τα γούστα! Υπάρχουν βιβλία επιστημονικά, φαντασίας, γνώσεων, ψυχολογίας, παραμύθια και τόσα πολλά άλλα ως προς τις θεματολογίες τους που θα βρεις το κατάλληλο ανάγνωσμα ακόμα και για τους πιο ιδιαίτερους και απαιτητικούς αποδέκτες!
  5. Ένα βιβλίο είναι ένας καλός φίλος. Οπότε, σαν δώρο δε μπορεί να συγκριθεί ως προς το νόημα και τη χρησιμότητά του με μια μπλούζα ή κάτι παρεμφερές.
  6. Δεν υπάρχει πιο ωραία συνήθεια από το να κάθεσαι στο τζάκι, να βρέχει, να έχεις φτιάξει ζεστή σοκολάτα και να διαβάζεις!
  7. Μπορεί να μας συντροφεύσει και στις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις! Ένα βιβλίο μπορεί εύκολα να μεταφερθεί μαζί μας και να αποβεί χρήσιμο σε περίπτωση που πάμε ένα μακρινό ή κοντινό ταξιδάκι στις γιορτές!
  8. Μπορεί να μας προσφέρει μια «απόδραση» ακόμα και αν δεν πάμε! Ποιος δε θα ταξιδέψει στο Παρίσι που περιγράφει «Η λέσχη των Αθεράπευτα Αισιόδοξων» ή στη Ρωσία της «Κόκκινης Πριγκίπισσας»;

Για όλους αυτούς τους λόγους και κυρίως γιατί είμαστε λάτρεις των υπέροχων αυτών δημιουργημάτων που λέγονται βιβλία, επιλέγουμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό και μοναδικό δώρο σε κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο. Ένα βιβλίο που μας εκφράζει, που τον εκφράζει, που θα του κρατά συντροφιά τον όμορφο αυτό χριστουγεννιάτικο Δεκέμβρη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Βασιλικη Μπερτσια

Ονομάζομαι Μπερτσιά Βασιλική και είμαι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση! Αγαπώ το διάβασμα, τα ταξίδια και τα ζώα! Επιλέγω να περνώ τον χρόνο μου δημιουργικά κάνοντας συνεχώς νέα πράγματα και ανακαλύπτοντας νέους ορίζοντες γνώσης και εμπειρίας!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;