Τα μυστικά…του Περού από τον James Redfield!

SHARE

O James Redfield εξέδωσε την «Ουράνια προφητεία» το 1993. Τρία χρόνια αργότερα είχε γίνει το νούμερο ένα αμερικανικό βιβλίο σε παγκόσμια κλίμακα. Το ζητούμενο είναι το γιατί;

Ένα περουβιανό χειρόγραφο που ανάγεται στο 600π.Χ. παρουσιάζει 9 επιγνώσεις-κλειδιά με τις οποίες ο άνθρωπος ανακαλύπτει την νέα πνευματική εποχή στην οποία σταδιακά εισέρχεται η ανθρωπότητα. Ξεκινάει, λοιπόν, ένα κυνηγητό της κυβέρνησης για να εξαφανίσει το χειρόγραφο και να προλάβει τη μαζική   μεταμόρφωση της κοινωνίας.

Το πιο βασικό στάδιο για την κατανόηση  αυτής της αλλαγής είναι η ερμηνεία των συμπτώσεων της ζωής και η βαθύτερη κατανόηση τους. Συμπτώσεις ή αλλιώς ενδείξεις που όλοι έχουμε και όλοι προσπερνάμε. Σ’ ένα επόμενο στάδιο ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται την ενέργεια που διέπει το συμπάν, τον ίδιο και τις πράξεις του. Είναι αυτό που κοινώς αποκαλούμε διαίσθηση. Αφού βιώσει την εσωτερικότητα αυτής της ενέργειας -ξεπερνώντας εμπόδια- οδηγείται στην πνευματική του ολοκλήρωση και στην ανακάλυψη της αποστολής του πάνω σ’  αυτήν τη γη.

Αυτό που κάνει την «Ουράνια προφητεία»  ένα μοναδικό βιβλίο είναι η ταύτιση του αναγνώστη με τον πρωταγωνιστή. Γίνεσαι τα μάτια και τα αυτιά του. Βιώνεις την περιπέτεια του εσύ  ο ίδιος. Η σταδιακή πνευματική συνειδητοποίηση που συμβαίνει σ’  εκείνον συμβαίνει και σε σένα. Δεν είσαι ένας αμέτοχος αναγνώστης. Είσαι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Ντύνεσαι τις ανασφάλειες του, γεννάς ερωτηματικά πριν καν τα σκεφτεί ο ίδιος και διψάς να περάσεις στην επόμενη επίγνωση…μόνο που μετά την τελευταία επίγνωση δε θα είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος!!!

 

«Η σύνδεση με την ενέργεια είναι κάτι στο οποίο πρέπει να είναι δεκτικοί οι άνθρωποι, κάτι για το οποίο πρέπει να συζητούν  και το οποίο πρέπει να περιμένουν. Διαφορετικά ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή θα οπισθοδρομήσει και θα περάσει πάλι στην προηγούμενη κατάσταση της κατά την οποία υπήρχε η εντύπωση ότι σκοπός της ζωής είναι να ασκούμε εξουσία πάνω στους άλλους και να εκμεταλλευόμαστε τα πλούτη του πλανήτη. Αν επιστρέψουμε σ’  αυτήν την κατάσταση, τότε δε θα σωθούμε….η Τζούλια μίλησε για κάποια Δέκατη επίγνωση. Δεν ανακαλύφθηκε ακόμη και κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να είναι»

Advertisement

 

Λίγο αργότερα ο James Redfield μετά την «Ουράνια προφητεία» προχώρησε στην έκδοση του επόμενου βιβλίου του με τίτλο «Η Δέκατη επίγνωση» και το 1999 εκδίδεται το «Μυστικό της Σαμπάλα» όπου παρουσιάζεται η Ενδέκατη επίγνωση.  

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση ως φιλόλογος διδάσκοντας Αρχαία και Λατινικά! Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία ακούγοντας ένα αγαπημένο κομμάτι στο πικάπ! Διαχειρίστρια του ιστότοπου: www.arxaia-latinika.gr

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG