Παρουσιάσεις βιβλίων στα Public απο 14 έως 30 Ιανουαρίου

Παρουσιάσεις βιβλίων στα PublicΠαρουσιάσεις βιβλίων στα Public 14 έως 30 Ιανουαρίου

14 Ιανουαρίου 2017- 30 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων βιβλίων στα Public.

14/ 1, 12.00, Public Συντάγματος: η Ξένια Καλογεροπούλου παρουσιάζει το παιδικό της βιβλίο «Παραμύθια με την Ξένια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάρτης.

18/ 1, 21.00, Public Cafe Συντάγματος: ο συγγραφέας Gilbert Sinoue παρουσιάζει το βιβλίο του «Ο προφήτης του Θεού – Η ζωή του Μωάμεθ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

19/ 1, 17.30, Public Γλυφάδας: η Καρολίνα Πανοπούλου θα παρουσιάσει το παιδικό της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια.

21/ 1, 12.00, Public Συντάγματος: η Ιωάννα Σκαρλάτου παρουσιάζει το βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαίτη.

23/ 1, 21.00, Public Cafe Συντάγματος: ο Zak Ebrahim παρουσιάζει το βιβλίο «Γιος τρομοκράτη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Keybooks.

25/ 1, 21.00, Public Cafe Συντάγματος: ο Κριτζάς Βύρων θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Bob Dylan, 100 τραγούδια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

26/ 1, 19.00, Public Συντάγματος: ο συγγραφέας Νίκος Ι. Παπασπύρου παρουσιάζει το βιβλίο του «Τα μονοπάτια του ευρωπαϊκού συνταγματισμού» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια.

28/ 1, 12.00, Public Συντάγματος: παρουσιάζει η Βάσση Γιώτη το παιδικό της βιβλίο «Φιλοσοφικά παραμύθια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Advertisement

30/ 1, 19.00, Public Συντάγματος: ο Γιώργος Ανδρέου θα παρουσιάσει τη ποιητική του συλλογή «Ο απερίσκεπτος πλοηγός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Απόφοιτος ΕΑΠ. Πρόγραμμα σπουδών: Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μουσική και διάβασμα τα χόμπι μου.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;