Παγκόσμια bestseller με σκοπό την αυτοβελτίωση και επιτυχία του αναγνώστη

αυτοβελτίωση Αυτοβελτίωση… Η επιθυμία του ατόμου για εξέλιξη είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο είναι αναπόσπαστη από την ύπαρξή του. Οι περισσότεροι όμως κάποια στιγμή της ζωής μας, έχουν βρει τον εαυτό τους βαλτωμένο αφού τα προβλήματα της καθημερινότητας ποικίλουν και η διέξοδος φαντάζει δυσπρόσιτη. Με την παρακάτω λίστα σας δίνεται η ευκαιρία να υπερισχύσετε των φόβων σας και να πορευθείτε προς την επιτυχία μέσω κατάλληλων καθοδηγιών από ψυχολόγους και ειδικούς.

[punica-twocol_one]

αυτοβελτίωση

Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
Berger Barbara, Εκδόσεις Καστανιώτη

Σ’ αυτό το σημαντικό βιβλίο η Μπάρμπαρα Μπέργκερ παρουσιάζει τρόπους για να τιθασεύσουμε τη δύναμη του νου και να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε. Μας υπενθυμίζει πόσα πράγματα έχουμε στη διάθεσή μας -από τη δύναμη της απελευθέρωσης και της άρνησης ως την προσήλωση, την ευγνωμοσύνη και την προσφορά- και προτείνει γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε προβλήματα υγείας, οικονομικές δυσκολίες και άλλες προκλήσεις της ζωής. Αναπτερώστε την ψυχή σας και ενθαρρύνετε την καρδιά σας – αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε αλλάζει τελικά και η ζωή σας. [/punica-twocol_one]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

[punica-twocol_one_last]

αυτοβελτίωση

Η επιτυχία βήμα βήμα
Canfield Jack,Εκδόσεις Διόπτρα

Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός αυτοβελτίωσης, έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εµπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία. Θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιµετωπίζετε τις καθηµερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγµατοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιµοποιούν οι πιο επιτυχηµένοι άνθρωποι του κόσµου.

[/punica-twocol_one_last] [punica-twocol_one]

αυτοβελτίωση

Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις
Sharma Robin S.,Εκδόσεις Διόπτρα

Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εστιάσουν σε ό,τι έχει πραγματική αξία και να απλουστεύσουν την καθημερινότητά τους, ώστε να ζήσουν μια πιο χαρούμενη, έντονη και ουσιαστική ζωή. Πρόκειται για ένα απλό και κατανοητό εγχειρίδιο ζωής και αυτοβελτίωσης, μέσα από το οποίο ο συγγραφέας μοιράζεται 101 σοφές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την αληθινή επιτυχία και να ανακαλύψετε τι έχει πραγματική σημασία στη ζωή.

[/punica-twocol_one] [punica-twocol_one_last]

αυτοβελτίωση

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας
Robbins Anthony,Εκδόσεις Διόπτρα

Πάνω από ένα εκατομμύρια αντίτυπα έχει πουλήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο συγγραφέας θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς ειδικούς στην αυτοβελτίωση και την  μεγιστοποίηση των επιδόσεων είτε πρόκειται για απλούς ανθρώπους είτε αφορά προέδρους, ηγέτες, ακτιβιστές, γενικούς διευθυντές, στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, αρχηγούς του στρατού, αθλητές και αστέρες της ψυχαγωγίας. Τα βιβλία του είναι ευπώλητα σε 100 χώρες του κόσμου και ο ίδιος ένας περιζήτητος ομιλητής για δασκάλους και γονείς.

[/punica-twocol_one_last]

Το μυστικό
Byrne Rhonda – Εκδόσεις Λιβάνη

Ένα βιβλίο για την αυτοβελτίωση το οποίο εχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Αποσπασματικά τμήματα ενός Μεγάλου Μυστικού έχουν εντοπιστεί στη διάρκεια των αιώνων στις προφορικές λαϊκές παραδόσεις, στην παγκόσμια λογοτεχνία, σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα. Για πρώτη φορά, οι ψηφίδες που σχηματίζουν το μωσαϊκό του Μυστικού ενώνονται σε μια απίστευτη αποκάλυψη, μια αλήθεια που θα μεταμορφώσει τη ζωή όσων τη βιώσουν.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;