Νέα βιβλία Harry Potter κυκλοφορούν σε λίγες μέρες

SHARE

Νέα βιβλία Harry Potter
Πηγή: www.pottermore.com

Μπορεί να έχει περάσει περισσότερο από μία δεκαετία από την έκδοση της τελευταίας περιπέτειας του Αγοριού Που Επέζησε, όμως οι φαν της σειράς ακόμα ζητούν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τον κόσμο της μαγείας που έπλασε η J. K. Rowling. Και δεν μένουν καθόλου παραπονεμένοι αφού η αγαπημένη τους συγγραφέας ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν τέσσερα νέα βιβλία Harry Potter μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τα τέσσερα αυτά βιβλία θα αναρτηθούν με τη μορφή e-book στο επίσημο site του κόσμου του Harry Potter, Pottermore. Πρόκειται για non-fiction βιβλία, δηλαδή δεν θα αφορούν κάποια καινούρια περιπέτεια των αγαπημένων μας ηρώων. Ο γενικός τίτλος της σειράς θα είναι «A Journey Through…» (μετάφραση: Ένα ταξίδι στο…) και, στην πραγματικότητα, θα είναι μια περιήγηση στα πιο γνωστά μαγικά μαθήματα που διδάσκονταν στην σχολή Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια.

Η ιδέα για την σειρά γεννήθηκε το 2017, όταν κυκλοφόρησαν τα «Harry Potter – A History of Magic» και «Harry Potter – A Journey Through A History of Magic», εμπνευσμένα από την ομώνυμη έκθεση της Βρετανικής Βιβλιοθήκης για τα 20 χρόνια από την έκδοση του πρώτου βιβλίου Harry Potter που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά χειρόγραφα, σκίτσα και εικονογραφήσεις από το αρχείο του Harry Potter.

Νέα βιβλία Harry Potter
Πηγή: www.amazon.com

Οι τίτλοι των τεσσάρων νέων βιβλίων είναι «Harry Potter: A Journey Through Charms and Defense Against The Dark Arts»,  « A Journey Through Potions and Herbology», «Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy» και «Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures». Πιο συνοπτικά, τα μαθήματα τα οποία θα αναλυθούν θα είναι τα Ξόρκια, η Άμυνα κατά των Σκοτεινών Τεχνών, τα Φίλτρα, η Βοτανολογία, η Μαντική, η Αστρονομία και η Φροντίδα των Μαγικών Ζώων. Η εικονογράφηση όλων των e-books θα γίνει από τον Rohan Daniel Eason.

Advertisement

Τα δύο πρώτα από αυτά τα νέα βιβλία Harry Potter πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 27 Ιουνίου. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για τα δύο επόμενα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως αναμένεται σύντομα.

Δυστυχώς, ελληνική μετάφραση δεν προβλέπεται, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον. Τα e-books θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερεις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία στο Amazon UK, το Amazon US, την Apple και το Kobo.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μια εκολαπτόμενη φαρμακοποιός μεγαλωμένη με τις αξίες και τις αρχές του Harry Potter, λάτρης του καφέ και του καλού φαγητού και πάντα σε mood για ένα ταξιδάκι.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG