Νέα Λέσχη Ανάγνωσης από τον Ψυχογιό

SHARE

Θα ήθελα να ζούσα στο εξωτερικό, που έχουν δημιουργήσει λέσχες για όλα εκείνα τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν και τα θεωρούν χόμπι. Να, όπως οι λέσχες ανάγνωσης.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, Λέσχη Ανάγνωσης: Είναι μια ομάδα ανθρώπων που συναντιέται τακτικά για να συζητήσει ένα βιβλίο το οποίο έχουν όλοι συμφωνήσει να διαβάσουν: είτε ολόκληρο, όπως γίνεται στις λέσχες ανάγνωσης ενηλίκων, είτε λίγο-λίγο, όπως συνηθίζεται στις μαθητικές λέσχες.

Και αν ταυτίζεστε μαζί μου, μπορώ να σας ενημερώσω ότι και ο εκδοτικός οίκος «Ψυχογιός» δημιούργησε τη δική του λέσχη ανάγνωσης!

Λέσχη Ανάγνωσης

Συντονίστρια της λέσχης θα είναι η συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα και οι συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15 στην Αθήνα.

Ο πρώτος κύκλος ξεκινάει τον Φεβρουάριο και τελειώνει τον Μάιο. Στις έξι προγραμματισμένες συναντήσεις, διάρκειας μιάμισης ώρας η καθεμία, θα συζητηθούν τα παρακάτω βραβευμένα λογοτεχνικά βιβλία:

  1. Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου: Ο Θεός των μικρών πραγμάτων, Αρουντάτι Ρόι, Βραβείο Booker 1997
  2. Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: Η ζωή του Πι, Γιαν Μαρτέλ, Βραβείο Booker 2002
  3. Τετάρτη 21 Μαρτίου: Τα παιδιά του Μεσονυκτίου, Σαλμάν Ρούσντι, Βραβεία Booker Of Bookers 1993 & The Best Of Booker 2008
  4. Τετάρτη 18 Απριλίου: Το τοτέμ του λύκου, Ζιανγκ Ρονγκ, Man Asian Literary Prize 2007
  5. Τετάρτη 9 Μαΐου: Η περίπτωση Φίνκλερ, Χάουαρντ Τζέικομπσον, Βραβείο Booker 2010
  6. Τετάρτη 30 Μαΐου: Το μονοπάτι στα βάθη του Βορρά, Ρίτσαρντ Φλάναγκαν, Βραβείο Booker 2014

Να ξέρετε, η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η δέσμευση θέσης στο e-mail: e.gavrela@psichogios.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων.

 

Advertisement

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δημοσιογράφος στα σκαριά. Χωρισμένη στα 3: Ελευσίνα // Θεσσαλονίκη // Λυών. Είμαι απλός άνθρωπος, δώστε μου ένα βιβλίο, μια ταινία, εισιτήρια για πολλά ταξίδια και σοκολάτα και θα είμαι ευτυχισμένη.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG