Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κίτρο

Oι εκδόσεις ΚΙΤΡΟ λειτουργούν από το 2018. Στόχος των εκδόσεων είναι η διατήρηση της Ελληνικής λογοτεχνίας. Περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, βιβλία αστυνομικά και βιβλία φανταστικού. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Κίτρο τα παρακάτω βιβλία :
Καλά κρυμμένα μυστικά
Συγγραφέας Ελένη Δόμανου
Εκδόσεις ΚΙΤΡΟ
Μυθιστόρημα

Από το οπισθόφυλλο:

Από μικρό κορίτσι γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Γνώρισε τον φόβο, την πίκρα, την υποτίμηση, τη βία… Κι αν στην εφηβεία της συνάντησε την ευτυχία στην αγκαλιά του Άρη, του αδικοχαμένου Άρη, γρήγορα βίωσε τη θλίψη και τον πόνο της απώλειας του μοναδικού ανθρώπου που την αγάπησε πραγματικά.

Αναγκάστηκε να το σκάσει κρυφά από το νησί της, για να σώσει τον εαυτό της, κουβαλώντας στην ψυχή της ένα βαρύ μυστικό και στο σώμα της τον καρπό του έρωτά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυόμισι δεκαετίες απέφευγε να πατήσει το πόδι της στον τόπο που γεννήθηκε. Ένας θάνατος όμως την ανάγκασε να οπλιστεί με θάρρος και να το πράξει. Και τότε άρχισε να ξετυλίγεται ένα μαύρο κουβάρι και να αποκαλύπτονται τα ανέντιμα σχέδια που κάποιοι είχαν καταστρώσει και υλοποιήσει καταφέρνοντας έτσι να της πάρουν ό,τι πολυτιμότερο είχε.

Τώρα πια, το παρελθόν απειλούσε πως θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Άραγε θα βρει δικαίωση;

Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι;

Θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει;


Τα τρένα που δεν ανέβηκες
Συγγραφέας Μαρία Φωτοπούλου
Εκδόσεις ΚΙΤΡΟ
Μυθιστόρημα

Από το οπισθόφυλλο:

Μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου και ενώ η Αθήνα μετράει ακόμη τις πληγές της, ένα δεκατετράχρονο κορίτσι καταλήγει σε ένα πορνείο της Τρούμπας αναζητώντας έναν δρόμο επιβίωσης.

Η όμορφη και αριστοκρατική «Κοντέσα», όπως θα είναι το ψευδώνυμό της, γίνεται η βασίλισσα του λιμανιού, η πιο περιζήτητη και καλοπληρωμένη πόρνη της πόλης.

Όταν φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όλη της η κοσμοθεωρία αλλάζει οδηγώντας τη ζωή της, σε ένα αλλιώτικό μονοπάτι αυτή τη φορά.

Καταλήγει στο Λος Άντζελες, στην περίοδο μιας ταραγμένης δεκαετίας που η Αμερική εισπνέει ακόμη τις αναθυμιάσεις του πολέμου του Βιετνάμ, προσπαθώντας να βρει την ταυτότητά της, να ξαναχτίσει τον εαυτό της και να φτιάξει μια ζωή που να έχει στα δικά της μάτια νόημα και αξία.

Η επιλογή της αυτή, θα επηρεάσει τις επιλογές και θα σφραγίσει τη μοίρα όλων των προσώπων που υπήρξαν οι «δορυφόροι» της, προκαλώντας μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων με αποκορύφωσή τους έναν φόνο αλλά και την εξιλέωση.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;