Με επιτυχία η παρουσίαση του «Όταν η μαμά μου είπε ψέματα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Α. Σ. Δάρτζαλη, «Όταν η μαμά μου είπε ψέματα». Το βιβλίο είναι σε ικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου. Έγινε στο Πόλις Art Café, στο Αίθριο του Αρσακείου Μεγάρου, στη Στοά του Βιβλίου. Ο χώρος γέμισε από παιδικά χαμόγελα.

Για το βιβλίο μίλησε, σε γονείς και παιδιά, η δημοσιογράφος Πελιώ Παπαδιά. Αναφέρθηκε στα νοήματα του βιβλίου και για το πώς μπορούμε να μάθουμε μέσα από τα μάτια των μικρών παιδιών. Μπορούμε να βλέπουμε τον κόσμο πιο απλά, πιο αγνά, με λιγότερο φόβο και περισσότερη αγάπη.

Η συγγραφέας μίλησε για την ιστορία και τις εικόνες της Σάντρας Ελευθερίου. Τόνισε επίσης την ανάγκη για απλότητα και εμπιστοσύνη στο διαφορετικό. «Η αγάπη υπερισχύει οποιουδήποτε κανόνα».

Το παραμύθι αφηγήθηκε με ξεχωριστό τρόπο η Αγγελική Φράγκου, από τη θεατρική ομάδα Θέατρο ΡΕΤΡΟ, ενώ η μουσικός, Τζένη Χατζοπούλου, συνόδευσε την αφήγηση με την υπέροχη μουσική γνωστών τραγουδιών και τη φωνή της. Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια, ζωγράφισαν και έφτιαξαν κατασκευές υπό την καθοδήγηση της ομάδας Θέατρο ΡΕΤΡΟ.

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, γεμάτο εικόνες, μουσική, παιδικά χαμόγελα και συγκίνηση.


SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Leave a Reply

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG