5+1 ιδιαίτερα ημερολόγια για τη νέα χρονιά

Πηγή εικόνας: augustdorfernachrichten.de

Μπορεί τα ημερολόγια/ατζέντες να τα έχουν αντικαταστήσει εν μέρει τα κινητά τηλέφωνα, ωστόσο η παράδοση της ατζέντας ευτυχώς ακόμα καλά κρατεί για αρκετούς ανθρώπους.

Για πολλούς μάλιστα η τελική επιλογή ημερολογίου αποτελεί ολόκληρη διαδικασία, σχεδόν ιεροτελεστική θα έλεγα. Δεν είναι μόνο η χρηστικότητα, είναι και η αισθητική, η ποιότητα του χαρτιού, του υλικού του εξωφύλλου και πολλά ακόμη, τα οποία αντιπροσωπεύουν κάτι από την προσωπικότητα του αποδέκτη.

Μια νέα χρονιά πλησιάζει και δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για να την υποδεχτείς πέρα από καλή διάθεση κι ένα ημερολόγιο για να σημειώνεις τα απαραίτητα. Κι αν δεν έχεις αγοράσει ακόμα ένα καινούριο, ακολουθεί μια λίστα με τα ημερολόγια που ξεχώρισα για να πάρεις ιδέες.

Συναντήσεις / Ατζέντα 2021 – Paulo Coelho

Πηγή εικόνας: livanis.gr

Μοιραστείτε τη χρονιά με επιλεγμένα αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς, του Paulo Coelho.

Ο Paulo Coelho, τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν αλχημιστή των λέξεων, είναι ένας από τους συγγραφείς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον αιώνα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βιβλία του όχι μόνο έχουν κατακτήσει την κορυφή των καταλόγων best seller, αλλά θέτουν και προβληματισμούς σχετικά με την κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Οι ιδέες, η φιλοσοφία και τα θέματα με τα οποία ασχολείται στα έργα του ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες αναρίθμητων αναγνωστών που αναζητούν ο καθένας τον δικό του δρόμο, καθώς και νέους τρόπους να κατανοήσουν τον κόσμο.

Μπορείτε να αγοράσετε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Λιβάνη εδώ.

Ημερολόγιο 2021 – Ανδρέας Κονάνος

Πηγή εικόνας: psichogios.gr

Επιτραπέζιο ημερήσιο ημερολόγιο με αποστάγματα σοφίας και εμπειριών ζωής από τον Ανδρέα Κονάνο.

Μπορείτε να αγοράσετε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Ψυχογιός εδώ.

 

 

 

Ημερολόγιο 2021 / Μέρες αισιοδοξίας – Σμαρούλα Παντελή

Πηγή εικόνας: patakis.gr

Η αισιοδοξία είναι δικαίωμα!

Είναι μια ζεστή αχτίδα που φωτίζει την καρδιά μας και μας οδηγεί να τολμήσουμε να γίνουμε θετικοί και δημιουργικοί.

Η αισιοδοξία είναι για όλους και μεταδίδεται πιο γρήγορα από τους ιούς.

Στις σελίδες αυτού του ημερολογίου θα βρεις ιδέες για να συναντήσεις την αισιοδοξία, να τη φέρεις κοντά σου, να την κάνεις φίλη σου και να την απλώσεις γύρω σου, ώστε να κολλήσουν όλοι όσοι σε συναναστρέφονται.

Μην καθυστερείς! Βγάλε τη χρονιά με συνοδοιπόρο την αισιοδοξία!

Μπορείτε να αγοράσετε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Πατάκη εδώ.

 

2021, Κάν’ το να συμβεί φέτος – Φαίδρα Λογοθέτη

Πηγή εικόνας: minoas.gr

Μια νέα χρονιά ξεκινά και η ψυχοθεραπεύτρια Φαίδρα Λογοθέτη σας προτείνει να φορέσετε τη χαρά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Σε αυτό το ημερολόγιο θα βρείτε αισιόδοξα μηνύματα που θα σας αφυπνίσουν και φράσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη δική σας ζωή.

Η ευτυχία μας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους συνταξιδιώτες που έχουμε στο ταξίδι της ζωής και αυτό το ημερολόγιο είναι ο δικός σας ελπιδοφόρος συνταξιδιώτης για το 2021!

Μπορείτε να αγοράσετε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Μίνωας εδώ.

 

Ημερολόγιο 2021 / Καλύτερα γίνεται – Νάνσυ Μαλλέρου

Πηγή εικόνας: e-pediobooks.gr

Αν ένα πράγμα μας έμαθε η προηγούμενη χρονιά είναι να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Η μόνη σταθερά που έχουμε είναι η φλόγα μέσα μας και το μόνο μας χρέος είναι να την προφυλάξουμε, να τη γιγαντώσουμε και να τη μοιραστούμε απλόχερα με τους άλλους.

Αυτό είναι εσωκεντρισμός!

Φέτος θέλω η επιτυχία σας να ακουμπήσει την ψυχή σας, η ευτυχία σας να είναι σε όλα τα επίπεδα, η αίσθηση ικανοποίησης να σχετίζεται με το ποιοι πραγματικά είστε και οι πράξεις σας να τιμούν την ψυχή σας και να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για εσάς και τους άλλους.

Νομίζω ότι η λέξη του 2020 ήταν «αβεβαιότητα». Και το αντίδοτο στην αβεβαιότητα είναι η πνευματική δύναμη.

Γι’ αυτό σχεδίασα το φετινό ημερολόγιο σαν ένα μικρό θησαυροφυλάκιο πνευματικής ανύψωσης και αφύπνισης. Κάθε μήνας είναι ένα έναυσμα για να διευρύνετε το πνεύμα σας, να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας, να ακονίσετε την ενεργητικότητά σας και να ενεργοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να δημιουργήσετε μια ζωή που αξίζει να τη ζείτε!

Δεν είστε μόνοι σας και σίγουρα… καλύτερα γίνεται!

Μπορείτε να αγοράσετε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Πεδίο εδώ.

Ημερολόγιο υγείας 2021 – Βαγγέλης Πρατικάκης

Πηγή εικόνας: epbooks.gr

Τι χρονιά κι αυτή που πέρασε!

Ένας ιός που ξεπήδησε από το πουθενά αναστάτωσε με πρωτοφανή τρόπο τη ζωή μας, μονοπωλώντας κάθε συζήτηση για θέματα υγείας. Φέτος, είναι ώρα να φροντίσουμε το σώμα και το μυαλό μας με πιο ολιστικό τρόπο. Αυτό το έγκυρο ανθολόγιο συμβουλών μπορεί να αποτελέσει οδηγό για μια καλή χρονιά, μια χρονιά με υγεία.

Μπορείτε να αγοράσετε το ημερολόγιο από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος εδώ.

 

 

 

 

 

Και μην ξεχνάτε… μην μετράτε τις μέρες, κάντε τις μέρες να μετρούν! Καλή δημιουργική χρονιά!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αγγελική Γκέσκου

Βιβλιοθηκονόμος με εμμονή στην τελειομανία. Φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου. Αγαπώ τις σειρές. Στόχος μου να ταξιδέψω όσο πιο πολύ μπορώ (και να μιλάω λιγότερο σύμφωνα με τους φίλους μου). Φράση που ανακαλώ στα δύσκολα: όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;