Ποιο είναι το μυστικό της τύχης

SHARE:

Το μυστικό της τύχης είναι να βρεθούν στα χέρια σου τα κατάλληλα χαρτιά.

Πράξη πρώτη: αρχικά τα παρατηρείς και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο σου εμφανίστηκαν. Λίγες μέρες αργότερα θα μάθεις τον λόγο.

Πράξη δεύτερη: βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Αρκεί μόνο να πάρεις τη σωστή απόφαση. Εκείνη τη στιγμή έχει συγχρονιστεί και κάποιος άλλος μαζί σου. Και έτσι βρίσκεστε στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή. Το μόνο που μένει είναι κάποιος να κάνει το πρώτο βήμα.

Πράξη τρίτη: η αρχή γίνεται. Μια κουβέντα αρκεί για να ξεκινήσει το πρώτο κεφάλαιο. Όσο περνάει η ώρα βλέπεις πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Πράξη τέταρτη: αποφασίζεις να κάνεις εσύ το δεύτερο βήμα. Και έτσι πηγαίνεις στο μέρος που βρίσκεται.

Πράξη πέμπτη: και οι δύο πλευρές εκμεταλλεύονται αυτό το τυχαίο συμβάν. Στα επόμενα λεπτά θα ξεκινήσει να γράφεται το πρώτο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας. Σιγά σιγά ο καιρός σου δείχνει πως τίποτα δεν είναι τόσο τυχαίο τελικά. Παράλληλα σου δείχνει πως όλα συνδέονται μεταξύ τους. Όλα τα σημεία του ορίζοντα γράφουν τη δική τους ιστορία. Έτσι και εμείς ξεκινήσαμε τη δική μας. Η συνέχεια ίσως είναι πιο απλή από ό,τι περιμένεις. Ίσως δε θα υπάρξει καν συνέχεια. Ίσως πάλι είναι υπερβολικά διαφορετική και κρατήσει για πάντα. Δεν κρύψαμε τα συναισθήματα μας. Αντιθέτως, ήταν όλα τόσο φανερά απλώς κάναμε μια παύση λόγω συνθηκών.

Πράξη έκτη: δε δώσαμε καμιά υπόσχεση για την επόμενη μέρα. Απλώς ειπώθηκαν κάποια λόγια και κάποια άλλα εννοήθηκαν. Λόγια που για άλλους δεν έχουν καμία ιδιαίτερη αξία. Για εμάς πιστεύω πως θα αποκτήσουν νόημα με τον καιρό.

Πράξη έβδομη: ο χρόνος κυλάει. Εξάλλου όλα με τον καιρό γίνονται. Αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος για την αρχή αυτής της ιστορίας. Αυτός θα αποφασίσει τελικά και για την έκβαση αυτού του κεφαλαίου.

Advertisement

Πράξη όγδοη: όλα εξακολουθούν να γίνονται για κάποιο λόγο.

Τέλος;

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπούδασα στο τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πλέον είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα της Φαρμακευτικής. Το πάθος μου για την Επιστήμη και την Αρθρογραφία με οδήγησαν στο MaxMag.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG