Συναυλίες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό 

συναυλίες
Πηγή: pixabay

Συναυλίες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με θέα τα αθηναϊκά και όχι μόνο αστέρια. Οι καλοκαιρινές συναυλίες είναι εδώ και είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις αν θα καταφέρεις να πας σε όλες. Η αλήθεια είναι ότι καλοκαίρι χωρίς συναυλίες ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών δεν υφίσταται. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από πολύ μουσική και  από τα ταξιδιάρικες μελωδίες που θα χρωματίσουν το καλοκαίρι μας.

Συναυλίες με φίλους

Είναι οι βραδιές εκείνες με φίλους  που αναμένεις όλο το χρόνο να απολαύσεις και επιτέλους φτάνει αυτή η στιγμή. Οι φίλοι, το καλοκαιρινό αεράκι, η Πλατεία Νερού, τα χέρια που είναι εκεί μονίμως ψηλά. Τα βράδια αυτά είναι μοναδικά μαγικά και αξεπέραστα. Αυτές οι συναυλίες μας γεμίζουν υπέροχες αναμνήσεις, μας πλημμυρίζουν με συναισθήματα ελευθερίας και απόλαυσης. Παρέα με φίλους μέχρι αργά, πολύ αργά.

Το αίσθημα του καλοκαιριού

Οι συναυλίες του καλοκαιριού μπορούν να φανούν καθοριστικής σημασίας λόγω των γνωριμιών που μπορείς να κάνεις εκεί. Παλλόμενα κορμιά και όλοι να γίνονται μια φωνή, μια μεγάλη φωνή με το ίδιο πάθος και την ίδια χαρά και λαχτάρα. Μας συνοδεύουν μια ζωή και αποτελούν μικρές μονάχα στιγμές. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ποτέ την έκσταση εκείνης της στιγμής. Και η μεγάλη αλήθεια είναι πως δεν θέλεις να ξεχάσεις. Αυτές οι στιγμές μας διαμορφώνουν, μας ορίζουν.

Οι καλοκαιρινές συναυλίες δεν είναι μόνο στη καρδιά του καλοκαιριού αλλά και το Σεπτέμβρη. Αυτός ο μήνας επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο το τέλος ενός ακόμα αξέχαστου καλοκαιριού. Από αυτά τα γεμάτα καλοκαίρια που θα τα μνημονεύεις για όλη σου την ζωή. Η μουσική και οι δυνατοί παλμοί θα δίνουν τον ρυθμό και όλοι θα ακολουθούν σε ένα ταξίδι απελευθέρωσης από όλα εκείνα που μας βαραίνουν. Είναι εκείνη η στιγμή που ακούς τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, το αγαπημένο σου τραγούδι. Τραγούδι που σου φέρνει αναμνήσεις πολλές και σε πλημμυρίζει συναισθήματα αδιανόητα.

Κύμα ελευθερίας

Οι συναυλίες του καλοκαιριού δεν μπορούν να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο.Συναυλίες σε νησιά, σε θάλασσα σε αρχαία θέατρα. Είναι εμπειρίες μιας ζωής. Οι καλλιτέχνες, τα συγκροτήματα που θα ακούσεις μπορεί να μην έχεις άλλη ευκαιρία να τους απολαύσεις οπότε μην το σκεφτείς πολύ οπότε άδραξε την στιγμή και την ευκαιρία και ζήσε με την συνοδεία των μελωδιών την στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συναυλίες αυτές θα σου δώσουν το κίνητρο να αναγεννηθείς. Οι συναυλίες μας κάνουν να πετάμε για λίγο. Μας πάνε σε αιθέρες διονυσιακής έκστασης. Ποιος θα φανεί ικανός να αντισταθεί. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος αντίστασης. Το κέφι, η χαρά, η μέθη παρέα με φίλους και αγαπημένους είναι αυτά που δημιουργούν το μυστικό της ζωής μας. Ας το βιώσουμε χωρίς δισταγμούς. Ίσως συναντηθούμε σε κάποια από τις καλοκαιρινές συναυλίες.

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ίνα Οικονόμη

Μποέμικο και ρομαντικό πνεύμα με αγάπη για τα βιβλία,τα ταξίδια και τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Ανεξήγητη αγάπη για την φιλοσοφία. "Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα:πως να ξαναγεννηθείς αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη"-Νίτσε

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;