Στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας

σημαντικούςΑυτές οι λέξεις είναι ένα γράμμα για αυτούς, τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας.  Απόψε λοιπόν, ακούγοντας Μητροπάνο και τρώγοντας γιαουρτάκι 0%, θέλησα να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγγνώμη σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ευχαριστώ πολύ σημαντικοί μου άνθρωποι! Υπεράνθρωποι. Που με ανέχεστε σε στιγμές που ούτε εγώ η ίδια δεν αντέχω τον εαυτό μου. Ευχαριστώ γιατί όπως λέει ο φίλος Δημήτρης «όταν έχω εσένα μπορώ να ονειρεύομαι ξανά ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά και πιάνω μες στα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω»

Σημαντικοί μας αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι είστε πολύτιμοι για τη ζωή μας. Δε σας το λέμε και πολύ συχνά αλλά είναι σπουδαία όσα έχετε κάνει για μας .

Είστε σπουδαίοι γιατί ήσασταν εκεί σε στιγμές που κανείς δε σας το ζήτησε. Βοηθήσατε όταν δε ζητήσαμε βοήθεια,ενώ τη χρειαζόμασταν. Σε κάθε αποτυχία , σε κάθε τραύμα ,σε κάθε ερωτική απογοήτευση ,στο δράμα των πανελληνίων, στην εξεταστική. Σαν άγγελοι εξ ουρανού ήσασταν πάντα εκεί.

Έχετε εκείνο το θεραπευτικό χαμόγελο που λύνει τα πάντα. Μια θετική ενέργεια άνευ προηγουμένου. Έχετε εκείνο το ταλέντο να μας κάνετε να γελάμε μέχρι δακρύων. Ω, ναι είστε το γέλιο στη ζωή μας .Είστε ο λόγος που μπορούμε να λέμε ότι ξέρουμε πως είναι η πραγματική φιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ξέρετε κάτι σημαντικοί άνθρωποι; Είναι τιμή μας να σας γνωρίζουμε… Σας θαυμάζουμε και μας θαυμάζετε κι εσείς . Το ξέρουμε και το εκτιμάμε. Το βλέπουμε στο ύφος σας , στον τρόπο που μας κοιτάτε. Βαθιά ευθεία στα μάτια. Σας αγαπάμε για αυτό . Γιατί παίρνουμε δίναμε από την αγάπη που μας δίνεται. Γιατί υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω για τους οποίους ήμαστε ασήμαντοι αλλά υπάρχουν 3, 4, 5 ή και ένας για τον οποίο ήμαστε ό,τι πιο σημαντικό έχουν. Και γιατί και για μας είστε τόσο σημαντικοί. Είστε αυτοί οι άνθρωποι που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στα εκατομμύρια αυτού του πλανήτη και πρέπει να νιώθετε περήφανοι για αυτό.

Ευχαριστούμε λοιπόν!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δάφνη Νικητοπούλου

Γειάαα σας !!! Με λένε Δάφνη ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και το θέατρο. Αγαπώ τα ταξίδια , τις πρωινές βόλτες και τα βιβλία ! Θα τα λέμε εδώ για φωτογραφικά θέματα και άλλα!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;