Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα χρόνο

Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα χρόνο

Καθώς ένα ακόμη κεφάλαιο τελειώνει και τα πυροτεχνήματα είναι έτοιμα να καλωσορίσουν το νέο χρόνο με θέρμη και φως, ένα από τα τελευταία πράγματα που μας μένει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε πίσω για να δούμε τι συνέβη πάνω κάτω τους δώδεκα αυτούς μήνες. Πόσο διαφορετική ήταν η ζωή σου ένα χρόνο πριν; Είναι πραγματικότητα, πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα χρόνο.

Αλλάζουμε, αυτό υποτίθεται πως πρέπει να κάνουμε

Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα χρόνο, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν ειδικότερα ό,τι και όποιοι αγαπάμε. Άνθρωποι φεύγουν και άνθρωποι έρχονται. Ωριμάζεις και προσπερνάς παλιούς φίλους και πιθανώς να κουραστείς με τη δουλειά αυτή που δεν είναι εν τέλει ό,τι αγαπάς. Ευκαιρίες χάνεις και κερδίσεις για νέες καριέρες. Νέοι άνθρωποι και νέα συναισθήματα μπαίνουν την ψυχή σου. Αγαπάς νέα πράγματα, νέα μέρη, νέες συνήθειες και νέους ανθρώπους. Αλλάζεις, μιας και αυτό υποτίθεται πως πρέπει να κάνουμε. Μα πάνω απ’ όλα μεγαλώνεις, ωριμάζεις, χάνεις λίγο το μυαλό σου μα μαθαίνεις να προστατεύεις την ενέργεια σου, το χρόνο σου και τον εαυτό σου.

Πίσω στην 1η Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα έλεγες στον εαυτό σου αν πήγαινες πίσω στην 1η Ιανουαρίου του 2021; Θα μετάνιωνες για κάτι; Θα ήθελες να αλλάξεις κάτι; Και γιατί να το κάνεις; Έμαθες απ’ ότι κι αν έγινε, καλό ή κακό, και πήρες το μάθημα σου. Συνεπώς, αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο δεν θα έπρεπε τώρα να μετανιώνεις ούτε να αλλάξεις μια απόφαση σου για να πράξεις αναλόγως. Απλώς θα μπορούσες να προσφέρεις μια συμβουλή στον τότε εαυτό σου για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη όχι μόνο για το χρόνο που πέρασε αλλά και για όλους τους επόμενους που θα έρθουν. Να μη χάνεις την επιμονή και την υπομονή του. Να θέλεις κάτι πάντοτε με όλη σου τη δύναμη για να γίνει δικό σου. Να ρισκάρεις. Να μην τα παρατάς. Και να αγαπάς τον εαυτό σου δυνατά με όλα σου τα ψεγάδια.

Το νέο χρόνο…

Τι εύχομαι για το νέο χρόνο; Να μη χάσουμε τη δύναμη που έχουμε όλοι στην ψυχή μας. Να μην είμαστε τόσο σκληροί με τον εαυτό μας, αλλά να αφηνόμαστε στη στιγμή. Να θαυμάζουμε τη ζωή και να είμαστε ευγνώμονες και για τα καλά αλλά και για τα κακά που μας δίνει, μιας και απ’ αυτά μαθαίνουμε. Από τη θλίψη που έκανε τις ψυχές μας να «μαλακώσουν», από την ραγισμένη καρδιά που μας έκανε πιο λογικούς και συνετούς, από τα δεινά που μας έκαναν να αλλάξουμε πορεία… Μέσα απ’ όλα αυτά πάντοτε μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Όλοι χρειαζόμαστε ένα καθαρό ξεκίνημα την αρχή κάθε χρόνου. Αποβάλλετε ό,τι σας «λερώνει» και προχωρήστε σε αυτόν με καθαρό μυαλό, καθαρή ψυχή και καθαρή καρδιά! Καλή χρονιά σε όλους… με αγάπη, ευτυχία και υγεία πάνω απ’ όλα!

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αννα Λαζου

Σύμφωνα με όσα σημαίνει η φάση της Σελήνης την ημέρα που γεννήθηκα, από πολύ μικρή έχω την ισχυρή επιθυμία να βοηθάω τους άλλους αλλά και την ελπίδα ότι θα συμβάλλω στο να γίνει ο κόσμος αυτός καλύτερος με τον οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι εξηγείται που αγαπώ τόσο το φεγγάρι, διαβάζω βιβλία συνέχεια, γράφω διάφορες ιστορίες και κείμενα ζωής. Πιθανώς και γι’ αυτό να οδηγήθηκα εδώ, για να γράψω το κάτι παραπάνω αυτήν τη φορά και ποιος ξέρει πού θα με βγάλει μετά η ζωή…

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;