Ποιός δε θέλει να διαβάσει μέσα στις γιορτές για την εξεταστική;

εξετατσική

Διάβασμα γιορτών για την πρώτη εξεταστική… Ωραίο τίτλο βρήκα για να σε πείσω να κλικάρεις. Περισσότερο σε τρομοκρατεί παρά σε τραβάει να δώσεις απλόχερα το κλικ σου και που ξέρεις; ίσως και το share σου..

Ο χειμώνας ο καλός ήρθε για τα καλά, τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά, ο κόσμος ψωνίζει και τα παιδάκια ζητάνε ότι πιο τρελό τους έρθει στο μυαλό. Υπέροχη εποχή, χριστουγεννιάτικο δείπνο, αντάμωση με καλούς φίλους, ζεστά ροφήματα, βόλτες στα βουνά και εύθυμα τραγουδάκια αντηχούν στους δρόμους. Είσαι φοιτητής, η ζωή είναι ωραία και εκεί μέσα στην ξενοιασιά σου ΜΠΑΜ… σκάει η σκέψη που σε μελαγχολεί και σβήνει ακαριαία το χαμόγελο από το πρόσωπό σου. Εξεταστική.

Να βλέπεις, ήταν πολύ καλό το όλο κλίμα για να είναι και αληθινό. Να η παγίδα λοιπόν. Έφτασε η εποχή που πρέπει να ανοίξεις εκείνα τα τεράστια βιβλία που σου έδωσαν, η εκείνες τις ατελείωτες σημειώσεις των καθηγητών σου. Στις δικές σου σημειώσεις δεν αναφέρομαι καθόλου, ξέρεις τα γράμματά σου.

Είσαι πρωτοετής, είτε έδωσες δεύτερη φορά είτε μπήκες κατευθείαν το πρόβλημα είναι το ίδιο : έχεις να ανοίξεις βιβλίο από τον Ιούνιο που τελείωσαν οι Πανελλήνιες. Ζήτημα αν έγραψες καμία πρόοδο. Και έρχεσαι αντιμέτωπος με το πρώτο «βουνό» της φοιτητικής ζωής που μέχρι πριν την εξεταστική φάνταζε υπέροχη.Ξέρω ότι θες να κάνεις πολλά πράγματα στις γιορτές όπως και εγώ. Αλλά οφείλουμε να θυσιάσουμε λίγο από τον χρόνο μας. Μια ωρίτσα κάθε μέρα θαρρώ αρκεί για να κάνουμε μια καλή προετοιμασία. Μη τα διαβάσουμε όλα τελευταία εβδομάδα επειδή η κατάληξη θα είναι : 0/6 . Και δε το θέλουμε αυτό. Ένα 4/6 θα είναι αξιοπρεπέστατο θαρρώ για μια πρώτη εξεταστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν τω μεταξύ μη μπουχτίσεις. Δε θα κάτσουμε να πεθάνουμε για την εξεταστική. Ούτε να στερηθούμε τις διακοπές μας. Άσχετα αν κάνουμε διακοπές όλο το χρόνο. Και τις βόλτες μας θα πάμε και τα ποτά μας θα πιούμε και στο χιόνι θα τσουλήσουμε σαν παιδιά!

Καλές γιορτές.

 

 

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Θανάσης Τσιώλης

22 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος( λίγο κλισέ ε;),βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!! Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες». Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!! (Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;