Ο υπερκινητικός και άστατος Δίδυμος

SHARE

Κοινωνικός, επικοινωνιακός, λάτρης της διασκέδασης και πολύ ανήσυχος. Για ποιον μιλάω; Μα, φυσικά, για το ζώδιο – σύμβολο του αέρα, τον άστατο Δίδυμο. Μήνας γενεθλίων, λοιπόν, για ένα παρεξηγημένο ζώδιο, εξαιτίας της δυαδικότητας που διακατέχει η φύση του. Για πάμε να λύσουμε όλες τις αμφιβολίες που πλανώνται γύρω από το όνομά του…

Βασικά χαρακτηριστικά

Με κυβερνήτη τον Ερμή και κύριο χαρακτηριστικό τον αέρα, οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν την επικοινωνία, την κίνηση και τη γραφή. Ανεξάρτητοι εκ φύσεως, νιώθουν πως πάντα κάτι τους λείπει, για αυτό και το αναζητούν. Από την αναζήτηση αυτή, προκύπτει και η ανησυχία που τους διακατέχει. Δε μπορούν να μπουν σε καλούπια, δεν τους αρέσει να περιορίζονται, για αυτό και όταν νιώθουν πως τα περιθώρια στενεύουν, εξαφανίζονται. Πρόκειται για πολύ προσαρμοστικά άτομα, με οξύ νου, γεγονός που τους οδηγεί σε άριστες επικοινωνιακές τακτικές. Για το λόγο αυτό, η κοινωνικότητα τους είναι πάντα στα ύψη, καθώς πέρα από όλα τα άλλα η συζήτηση μαζί τους δεν τελειώνει ποτέ. (το πολύ μπλα μπλα άλλωστε είναι συνώνυμο τους!)

Στα άδυτα της ψυχής τους

Για να αγαπήσουν και να μπορέσουν να συνυπάρξουν με κάποιον, θα πρέπει να έχουν πνευματική συμβατότητα και να ταυτίζονται με κάποιον τρόπο. Το πνεύμα, η επικοινωνία και η ενέργεια είναι αυτά που αναζητούν, τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στη φιλία και τις συνεργασίες τους. Το μόνο κακό, βέβαια, είναι πως πρόκειται για αρκετά επιφανειακά άτομα, που δεν ψάχνουν σε βάθος το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των άλλων, με αποτέλεσμα να κρίνουν σχεδόν πάντα από την πρώτη εντύπωση, κάτι που τους οδηγεί σε λανθασμένες εντυπώσεις. Έχοντας πάντα την ανάγκη για εξερεύνηση, θετική ενέργεια και μη μπορώντας να εγκλωβιστούν σε σταθερές, δημιουργούν το νευρικό ταμπεραμέντο, για το οποίο είναι ξακουστοί.

Δίδυμος & Σχέσεις

Γοητευτικοί, λάτρεις της διασκέδασης, οι άνδρες Δίδυμοι αρέσκονται στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα. Αν θέλετε να τους κατακτήσετε, μην τους πιέσετε ποτέ! Επειδή έχουν την τάση να εξερευνούν, θα το κάνουν και στις σχέσεις τους, πόσο μάλλον αν διαπιστώσουν πως θέλετε να τους περιορίσετε και να τους εγκλωβίσετε. Θα πρέπει να πιστέψουν πως είναι ελεύθεροι, ακόμα και αν τους έχετε τυλίξει για τα καλά!

Advertisement

Πρόκειται για έξυπνους, ομιλητικούς άνδρες, με πολύ χιούμορ. Θέλουν τη γυναίκα συνοδοιπόρο και στο σεξ, αλλά και στο ταξίδι της ζωής. Προτιμούν μια κολλητή, παρά μια γυναίκα – ερωμένη. Επιθυμούν το συνδυασμό έρωτα και πνευματικής ευφυΐας και μόνο τότε θα αποβάλλουν το άστατο του χαρακτήρα τους και θα είναι πιστοί για μια ζωή.

Tip: Επειδή, όπως είπαμε, τους αρέσει το μπλα μπλα, για να τους εντυπωσιάσετε, θα πρέπει να έχετε ικανότητες επικοινωνίας. Εννοείται πως δεν πρέπει να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων, αλλά για θέματα και πράγματα που γνωρίζετε καλά, καθώς πρόκειται για έξυπνους άνδρες, που ξέρουν – χωρίς υπερβολή – σχεδόν τα πάντα!

Spicy Facts!

Λάτρεις των πειραματισμών, μπορεί να δοκιμάσουν τα πάντα, παντού! Όταν μιλάμε για Διδύμους, οι αναστολές πάνε περίπατο, όπως έχετε καταλάβει.

Οι ερωτογενείς τους ζώνες είναι τα χέρια και το στήθος τους, για αυτό ένα και μόνο άγγιγμα εκεί, τους χαλαρώνει και τους ηρεμεί, μετά από το άγχος και την υπερένταση.

Χρόνια πολλά αγαπημένα Διδυμάκια! 

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας που λατρεύει τον χορό. Ονειροπόλα, αντιδραστική και ολίγον τι ρομαντική..

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG