Ο αφοσιωμένος, μα πάντα πεισματάρης, Ταύρος

Δεύτερο κατά σειρά ζώδιο του αστρολογικού κύκλου είναι το τρυφερό Ταυράκι. Μήνας γενεθλίων, λοιπόν, για ένα από τα πιο σταθερά και αξιόπιστα ζώδια που έχουν πάντα την ανάγκη να περιβάλλονται από αγάπη και όμορφα συναισθήματα. Χρόνια πολλά, αγαπημένοι μας Ταύροι!

Βασικά χαρακτηριστικά

Καθώς ανήκουν στην κατηγορία των γήινων ζωδίων, μαζί με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους, πρόκειται για πολύ πρακτικά άτομα που βρίσκονται απόλυτα γειωμένα στη ρεαλιστική πραγματικότητα της ζωής. Διακρίνονται για την πίστη και την αφοσίωση τους, είναι αρκετά υπερπροστατευτικοί και γενναιόδωροι με τους οικείους τους, αλλά έχουν και ένα μικρό ελάττωμα: το πείσμα! Το πείσμα είναι και αυτό που τους κάνει ανεξάρτητους και που τους οδηγεί στο να θέλουν να γίνονται όλα με το δικό τους τρόπο. (…Κακό, πολύ κακό αυτό).

Στα άδυτα της ψυχής τους

Ακριβώς επειδή ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι φύσει πιστοί και ευαίσθητοι και πως πολύ εύκολα μπορεί να πληγωθούν. Επίσης, δεν τους αρέσουν οι απότομες αλλαγές, καθώς το άγνωστο τους τρομοκρατεί και τους προκαλεί άγχος και πανικό. Δεν τους αρέσει να νιώθουν ανασφάλεια, κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποφύγουν και ποτέ, μα ποτέ, δε μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματα τους. Παράλληλα, όμως, πίσω από όλα αυτά κρύβουν και μια απίστευτη δυναμική που αναδεικνύει τη λογική και το ρεαλιστικό τρόπο σκέψης τους. Είναι επίμονοι, πεισματάρηδες και ολίγον τι τεμπέληδες! Ενώ αν τους θυμώσεις, την έβαψες, γιατί εκτός των άλλων, είναι και φοβερά οξύθυμοι και ισχυρογνώμονες.

Σαν φίλοι, έχουν πολύ περιορισμένο κύκλο ανθρώπων που συναναστρέφονται, όμως αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, θα σε αντιμετωπίσουν σαν οικογένεια, κατακλύωντας σε με απόλυτη προσοχή και αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταύρος & Σχέσεις

Ο άντρας Ταύρος είναι από τους λίγους που τα πάει καλά με την ιδέα της δέσμευσης. Βέβαια, θα ψάξει πολύ, πριν προσεγγίσει το ταίρι του και πριν βεβαιωθεί ότι είστε η μία και μοναδική. Χαρακτηρίζεται από την υπομονή του και την τρυφερότητα του. Συγχρόνως, επειδή αγαπάει βαθιά και απόλυτα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει πιεστικός και ζηλιάρης. Αφιερώστε του πολύ χρόνο, κάντε τον να γελάσει, μαγειρέψτε του – καθώς ο έρωτας περνάει από το στομάχι για έναν Ταύρο – και θα δείτε πως πολύ σύντομα θα είναι δικός σας!

Spicy Facts!

Είναι παθιασμένοι εραστές και δίνουν τον εαυτό τους, χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα. Φλογεροί, αισθησιακοί, ερωτικοί και ερωτεύσιμοι μπορεί να το παίζουν αδιάφοροι, ενώ μέσα τους καίγονται. Ενώ φοβούνται οτιδήποτε είναι άγνωστο, παραδόξως έλκονται σεξουαλικά από εκκεντρικούς τύπους ατόμων. Τους αρέσουν πολύ τα χάδια, ενώ ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για αυτούς. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, γιατί αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους.

Μη ξεχνάτε όμως, πως ο άντρας Ταύρος θέλει την ελευθερία του και την ανεξαρτησία του, ή τουλάχιστον… την ψευδαίσθηση τους!

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ελένη Λαζαρίδου

Καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας που λατρεύει τον χορό. Ονειροπόλα, αντιδραστική και ολίγον τι ρομαντική..

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;