Μάτια που δε βλέπονται κι όμως, δε λησμονιούνται

Μάτια που δε βλέπονται κι όμως, δε λησμονιούνται

«Mάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο σοφός λαός μας. Στην περίπτωσή μας δεν ισχύει, γιατί όσο καιρό κι αν έχω να σε δω, τα μάτια σου δεν τα ξέχασα ποτέ.

Και έτσι, βρίσκομαι εδώ στο δωμάτιο αυτό. Περασμένα μεσάνυχτα, με μόνη παρέα τον καφέ και τα τσιγάρα μου. Και σου γράφω… Σου γράφω για όλα αυτά που θέλω να σου πω και δεν μπόρεσα, για κάθε τι που θα ήθελα να σου εκφράσω, αλλά οι συγκυρίες δεν το επέτρεψαν.

Γνωριστήκαμε με τυχαίο τρόπο, μα από την αρχή είδα πως είσαι κάτι το διαφορετικό. Μία κοπέλα που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Αυτό το πλήθος της πεζότητας και του εφήμερου, μέσα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος τόσα χρόνια. Κάποτε μου είχες πει πως αυτό λέγεται ενθουσιασμός. Εγώ κατάλαβα πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ναι! Σε ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Και μου έκανες ένα μεγάλο καλό. Με έκανες να πάψω να βλέπω το εφήμερο, αλλά να αντικρίζω μόνο την ουσία. Και η ουσία σε αυτήν την υπόθεση είσαι εσύ. Γιατί αξίζεις πραγματικά.

Ο καιρός περνούσε, συνέβησαν μεταξύ μας «τα μύρια όσα», αλλά μέσα από αυτά φάνηκε κάτι: Πώς δε σε είδα ποτέ σαν κάτι επιπόλαιο. Έγινες για ‘μένα τα πάντα, η μέρα και η νύχτα μου, η κάθε μου στιγμή. Το μόνο άτομο που με έκανε να βγάλω απέναντί του την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένε πως καταλαβαίνουμε αν είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι μόνο αν πονέσουμε από τον έρωτα. Έτσι είναι. Πονούσα που δεν μπορούσα να ΄μαι μαζί σου, που δεν είχα τη δυνατότητα να σε αγγίξω, να σου πω κάθε μου συναίσθημα, καθετί που κρύβεται μέσα μου.

Έτσι, άρχισα να σου γράφω…

Να σου γράφω γράμματα τα οποία δε θα λάβεις ποτέ, που όμως με βοηθάνε να εκφράσω το τι αισθάνομαι για σένα, αν και δεν μπορεί να περιγραφεί μόνο με λόγια.

Γι αυτό και βλέπεις να σε αναφέρω σ΄αυτή τη στήλη. Γιατί είσαι πάντα μέσα μου. Και όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, σε αισθάνομαι πάντα δίπλα μου, να μου δίνεις δύναμη και αισιοδοξία.

Να με κρατάς ζωντανό…

Αφιερωμένο στη Χ. και σε κάθε ερωτευμένο που ξαγρυπνά με τη σκέψη αυτού του ιδανικού προσώπου.

Σύνταξη κειμένου: Γρηγόρης Καραγιαννίδης

Επιμέλεια κειμένου: Εύη Μπρούμου


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γρηγόρης Καραγιαννίδης

Πολιτικά ενεργός και μονίμως ερωτευμένος... Με λίγα λόγια, ένας παράξενος χαρακτήρας. Η έδρα του; Όπου ξημερώσει...!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;