Κεφάλαιο πρώτο: Στην υγεία του νέου έτους

 

Μια πρώτου του 2019

3,2,1 φώτα, πυροτεχνήματα, ευχές και μια νέα ζωή να σε περιμένει.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Μετρώντας αντίστροφα άφησες πίσω σου έναν ολόκληρο χρόνο και μαζί του ό,τι είχες μάθει από αυτόν. Μετρώντας αντίστροφα καλωσόρισες μια ολόκληρη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημα λοιπόν αφήσαμε πίσω ό,τι μας στεναχώρησε την προηγούμενη χρονιά. Επίσημα πλέον ό,τι ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά αποτελεί παρελθόν.

Σήμερα λοιπόν ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο. Μέσα από αυτήν την ιστορία θα μάθεις ακόμα περισσότερα πράγματα. Μέσα από αυτήν την ιστορία θα δεις πόσο τρελή μπορεί να γίνει η ζωή σου.

Μη σκέφτεσαι τι σου στέρησε ή τι σου έφερε η προηγούμενη χρονιά. Αυτό που έχει σημασία είναι τι σου δίδαξε η προηγούμενη χρονιά. Σκέψου πως ξεκίνησες την προηγούμενη χρονιά και πως τελικά την κλείνεις. Ό,τι έμαθες την προηγούμενη χρονιά αποτελεί εφόδιο σου για αυτήν τη νέα χρονιά που ξημέρωσε.

Άραγε τι είναι αυτό που πραγματικά εύχεσαι να σου φέρει η Νέα Χρονιά;

Μήπως είναι ένας νέος έρωτας που θα σε συναρπάσει όπως κανένας άλλος;

Μήπως είναι μια επαγγελματική καταξίωση;

Μήπως εύχεσαι να αποκτήσεις φίλους που θα σε συντροφεύουν για πάντα;

Ρίξε μια γερή ματιά στο παρελθόν σου και πες μου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει για αυτή τη χρονιά.

Μη βιαστείς να απαντήσεις. Είμαι σίγουρη πως θα αλλάξεις γνώμη με τον καιρό γιατί θα δεις τι πραγματικά είναι αυτό που αξίζει.

Πίστεψε με η καλύτερη ευχή για αυτήν τη νέα χρονιά είναι να συνεχίσεις να έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και όσοι είναι μακριά σου να εύχεσαι να συναντιέστε πιο συχνά.

Σημασία δεν έχει να περιμένεις μια τρομακτική αλλαγή στη ζωή σου. Σημασία έχει να ζεις την κάθε σου στιγμή όπως εσύ θέλεις. Χωρίς να υπολογίζεις τι είναι σωστό ή τι είναι λάθος.

Σήμερα ξημερώνει λοιπόν μια νέα σελίδα στη ζωή σου. Ό,τι και να συναντήσεις πάντα θα έχει κάτι να σου διδάξει.

Στην υγεία του νέου έτους λοιπόν. Τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αρετή Λύτα

Σπούδασα στο τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πλέον είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα της Φαρμακευτικής. Το πάθος μου για την Επιστήμη και την Αρθρογραφία με οδήγησαν στο MaxMag.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;