Η γυναίκα της ζωής σου

newego_large_t_1101_54602088Η γυναίκα της ζωής σου είναι αυτή που όταν στενοχωριέσαι σου κάνει μια ζεστή αγκαλιά και σου μιλάει με αγάπη και στοργή και προσπαθεί να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και να σου περάσουν όλες οι στενοχώριες. Είναι αυτή που βρίσκεται κάθε φορά στο μυαλό σου και γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και σε βοηθάει να βρεις λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.

Όταν σε ντροπιάζουν και σου συμπεριφέρονται άσχημα αυτή θα σε πάρει μακριά και θα σε πάει στο πιο όμορφο μέρος για να απαλύνει τα τραύματα που σου δημιούργησαν οι άλλοι. Κάθε φορά που θα γυρνάς στο σπίτι και θα αντιμετωπίζεις τους πιο δυνατούς σου φόβους αυτή θα σου βρει ένα μέρος για να κρυφτείς και να σώσεις την ψυχή σου. Όταν θα νιώθεις εγκλωβισμένη σε ένα άψυχο και στεγνό σώμα αυτή θα βρίσκεται εκεί για να σου θυμίζει το πόση ομορφιά κρύβεις μέσα σου και τη δύναμη που υπάρχει στη φωνή σου.

via6

Η γυναίκα της ζωής σου είναι ο σύντροφός σου, η καλύτερη σου φίλη και η οικογένειά σου. Είναι όλα αυτά που είσαι εσύ. Η ελπίδα που κρύβεται πίσω από το μελανιασμένο σου πρόσωπο, η αγάπη που ξεχειλίζει από το κουρασμένο σώμα σου και τα όνειρα που κρύβει το τρομαγμένο σου μυαλό.

Γι αυτό κάθε φορά που θα νιώθεις μόνη, ανασφαλής, τρομαγμένη και ταπεινωμένη σε αυτόν τον κόσμο και κάθε φορά που θα αισθάνεσαι την ανάγκη να μιλήσεις γι’ αυτά που σε πνίγουν αυτή θα βρίσκεται πάντα εκεί και θα σου δείχνει την έξοδο. Αρκεί να το ζητήσεις. Αρκεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να σπάσεις τη φυλακή που βρίσκεσαι καθημερινός και να ζητήσεις χαρά και ηρεμία και όλα αυτά που θα σε κάνουν να αισθανθείς πάλι ελεύθερη, ζωντανή και όμορφη. Έχεις το προνόμιο να είσαι ευλογημένη γιατί είσαι γυναίκα. Διεκδίκησε όλα αυτά που σου αξίζουν. Διεκδίκησε σεβασμό. Διεκδίκησε ελευθερία. Διεκδίκησε αγάπη και ανεξαρτησία. Και να θυμάσαι πως η γυναίκα της ζωής σου είσαι εσύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

against_violence1-566x400-425x300


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δήμητρα Εδιρνέλη

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι ζωγράφος και δύτης. Επίσης ασχολείται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρίσκεται εδώ για να σας κάνει παρέα με ωραία άρθρα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για πολλά τα οποία πιστεύατε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;