Για να φοβάσαι

SHARE

9a4f069ec09d3ac3ddf12ba06e082703

Μη μου λες όταν ονειρεύομαι να κλείνω τα μάτια μου. Τα όνειρα τα κάνω πάντα με ανοιχτά μάτια και με την όραση μου καθαρή και είναι πίστεψέ με τα σπουδαιότερα και ομορφότερα όνειρα.  Εσύ φοβάσαι να ανοίξεις τα μάτια σου, μη και πέσεις από το γκρεμό που έχτισες στα όνειρά σου. Μη μου λες ότι το κάπνισμα σκοτώνει. Θα ανάβω κάθε φορά τσιγάρο για να σου θυμίζω πώς είναι να πεθαίνεις. Να φοβάσαι ότι πεθαίνεις. Δε θέλω να μου λες ότι σε ενοχλεί ο τρόπος που γελάω και να μου ζητάς να σταματήσω γιατι δε σταματώ. Κάθε φορά που θα ενοχλείσαι θα γελάω όλο και πιο δυνατά γιατι ο ήχος σε φοβίζει και θα το κάνω για να φοβάσαι.

Δε θέλω να μου λες να πάψω να μιλώ γιατι τη στιγμή που θα μου το πεις θα μπω μέσα στο αυτί σου και θα σου ψιθυρίζω ασταμάτητα για όλα αυτά που σε φοβίζουν, για τα πράγματα που σε τρομάζουν και θα ζωντανέψω όλες τις ενοχές σου και τις αυστηρές εντολές σου και όλα τα όχι σου, τα δεν και τα πρέπει που τα φοράς στο πρόσωπό σου για να μου δείξεις το σωστό πρότυπο της ζωής. Μη μου λες να σταματήσω να ζωγραφίζω στους τοίχους. Θα βάζω χρώματα και σκέψεις και ιδέες και ομορφιές που σε τρομάζουν και θα μπω νύχτα στον ύπνο σου την ώρα που κλείνεις τα μάτια για να ονειρευτείς και θα τα βάψω όλα όπως θέλω εγώ για να φοβηθείς κι αν δε φοβηθείς θα βάψω όλο τον κόσμο σου με χρώματα και τότε θα φοβάσαι.

archio-lipsis

Μη μου λες να σοβαρευτώ γιατι θα γεμίσω το πολυτελέστατο σπίτι σου παιδιά και μουσική και φωνές για να σου χαλάσουν την αισθητική και την ηρεμία σου και θα τα αφήσω εκεί για να φοβάσαι να μπεις μέσα. Για να με θυμάσαι. Και τη στιγμή που θα μου πεις να σταματήσω να διεκδικώ, θα τρυπώσω στο μυαλό σου και θα ζωντανέψω όλα αυτά που σε τρομάζουν και θα θρονιαστώ στη ζωή σου, στη ψυχή σου, στα όνειρά σου. Θα χωθώ σαν κακός εφιάλτης και θα σε παρακολουθώ όπως έκανες κι εσύ με τη ζωή μου. Θα γεμίσω κάμερες και ασφαλίτες τον κόσμο σου. Όπως μου έκανες κι εσύ. Και θα μείνω εκεί για να φοβάσαι. Ένας επικίνδυνος και πολυτάραχος εραστής της ζωής.

Advertisement

tumblr_nc4ytsntcs1tn7balo1_400

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι ζωγράφος και δύτης. Επίσης ασχολείται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρίσκεται εδώ για να σας κάνει παρέα με ωραία άρθρα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για πολλά τα οποία πιστεύατε!

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG