Έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη

Έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη.

έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη

«Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί και όπου μας βγάλει, θα προχωράμε μαζί κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη».

Με πρόδωσες. Σε πρόδωσα. Με πλήγωσες. Σε πλήγωσα. Με εκδικήθηκες όπως και εγώ. Ο καιρός πέρασε όμως και δεν ήταν λίγος. Και εσύ έφυγες και εγώ έφυγα αλλά και οι δύο γυρίσαμε. Πλέον δεν υπάρχει μάγουλο να στεγνώσει άλλα δάκρυα. Πλέον δεν υπάρχει «δάκρυ» για άλλα δάκρυα. Θέλω να έρθεις να κρατήσεις το χέρι μου και να μου πεις ότι εμείς είμαστε μαζί. Θέλω να έρθεις και να μου πεις πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να φοβάμαι πλέον γιατί δεν είμαι μόνη μου. Έχω εσένα δίπλα μου. Αυτό θέλω ναι. Ξέρω ότι δε θα γίνει αλλά θα το ήθελα πολύ. Να έρθεις να με βρεις και να μου πεις πως όλα είναι παρελθόν. Όλα εκείνα τα δάκρυα, οι φωνές, οι τσακωμοί, τα ψέματα ανήκουν πίσω μας. Δεν έδωσες καμία ευκαιρία σε εμάς και αυτό με πληγώνει. Ξέρω τι θα πεις. Εγώ ήμουν εκείνη που δεν έδωσα ευκαιρία αρχικά απλά στην πορεία οι ρόλοι άλλαξαν. Ναι δεν έχεις και άδικο. Αλλά τι τα θες; Το αποτέλεσμα δεν έχει αλλάξει.

Έλα να μου κλείσεις το δρόμο και να μου πεις ότι δεν υπάρχει άλλος «δρόμος» εκτός από σένα και κάνε με να το πιστέψω και να τα αφήσω όλα πίσω μου. Σε παρακαλώ.  Λίγο πριν φύγω από σένα, έλα κράτησέ με γιατί μου είναι αδύνατο να μένω άλλο έτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μια ακόμη φορά περιμένω μια απάντηση από σένα και ξέρω πως δε θα είναι αυτή που περιμένω, ή καλύτερα δε θα είναι αυτή που θέλω αν και την περιμένω. Ξέρω από τώρα τι θα μου πεις και λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι γιατί αν κάποια στιγμή θελήσεις να επιστρέψεις τότε θα είναι αργά. Ναι και τώρα είναι αλλά θέλω να το προσπαθήσω και αν δε βγει δεν πειράζει εμείς θα το έχουμε παλέψει αλλά μη μας προδικάζεις έτσι. Αν είναι τόσο δυνατό όσο λες το οφείλεις κυρίως στον εαυτό σου να δώσεις μια ευκαιρία.

Εύκολο δε θα είναι αλλά και τι πειράζει αφού θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Και όταν θα έχεις νεύρα από τη δουλειά σου έλα σε μένα να ξεσπάσεις και εγώ να νευριάσω να γκρινιάζω και να γελάσεις όπως κάνεις πάντα και να ξεχαστείς. Θέλω να σε νευριάζω και μετά να σε ηρεμώ πάλι.

Αν δε μπορείς να το προσφέρεις αυτό τότε απλά άφησέ με και προχώρα τη ζωή σου χωρίς να σε δένει τίποτα με εμένα. Όπως λες και εσύ «Όλα ή Τίποτα» με μένα. Αν δε θες να τα δώσεις όλα παραχώρησε μου έστω το τίποτα σου να μπορώ να συνεχίσω κάπως.

Σηκώθηκα πάλι μέσα στον ύπνο μου. Κοίταξα και ήσουν δίπλα μου. Ηρέμησα. Σου είπα να σβήσεις το φως να κοιμηθούμε. Χαμογέλασες μου έσβησες το φως και έφυγες.

 

Σύνταξη κειμένου: Αρετή- Ειρήνη Κοβάνη

Επιμέλεια κειμένου: Μπράιτ Κλεοπάτρα


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αρετη-Ειρηνη Κοβανη

Το όνομά μου Αρετή-Ειρήνη(παρόλο που στο 2ο δεν ακούω ποτέ).Καταγόμενη από την πανέμορφη Λιβαδειά. Φοιτήτρια του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κέρκυρα! Μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία όπως και για τη λογοτεχνία και την ποίηση. Δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να μην ακούω μουσική με ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελληνική!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;