Χώρισα! Στοπ.

xorismos-bye

Φλερτάρουμε, κάνουμε σχέση, μαλώνουμε, χωρίζουμε. Τα ξαναφτιάχνουμε, απογοητευόμαστε, χωρίζουμε. Χωρίζουμε. Και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτή τη λέξη. Χωρισμός. Η αρχή του τέλους. Και πότε φτάνουμε στο σημείο του τέλους; Ή καλύτερα πότε αντιλαμβανόμαστε ότι ήρθε το τέλος;

Σε μια σχέση με πολύ πάθος και έρωτα τα δίνουμε όλα και τις περισσότερες φορές φτάνουμε στα άκρα! Εννοείται! Αυτό είναι το ζητούμενο. Να φτάσουμε στα άκρα και να τα ξεπεράσουμε! Αυτοί είναι συνήθως που φεύγουν πρώτοι από μια σχέση. Οι ερωτευμένοι και οι παθιασμένοι. Τα δίνουν όλα με υπερβολή και ακόμα και όταν μαλώνουν με το ζευγάρι τους δίνουν πάντα μια δεύτερη ευκαιρία. Καμιά φορά και τρίτη..μπορεί και τέταρτη ή και πολλές ακόμα! Όταν φτάσουν όμως στα όρια; Τότε ο χωρισμός γι αυτούς δεν αποτελεί οδυνηρό κομμάτι αλλά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Θα κλάψουν αρκετές φορές δίνοντας ευκαιρίες και ανακυκλωμένα συναισθήματα και όταν πέσουν οι τίτλοι του τέλους απλά θα δώσουν σε εσένα το χαρτομάντιλο τους. Είναι η σειρά σου! Η σειρά σου να κλάψεις..όχι να σκεφτείς! Αυτό το πλεονέκτημα το είχες κάποτε και σου το έδωσε αρκετές φορές, τώρα όμως δεν έχεις καμία θέση στη ζωή του. Αυτός θα τα βρει με τον εαυτό του. Θα βγει έξω, θα διασκεδάσει, θα κάνει σεξ, θα μεθύσει, θα ταξιδέψει και τελοσπάντων θα τα κάνει όλα χωρίς εσένα! Και θα γουστάρει! Χωρίζει, ξεπερνάει, αρχίζει μια νέα ζωή.

breakup

Όπως καταλαβαίνουμε το σημείο χωρισμού για τον καθένα μας είναι διαφορετικό και ανάλογο της περίστασης. Διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, από σχέση σε σχέση και από τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που παίρνουν τα πολλά εξαρχής, αυτοί που τους γεμίζουν με συναισθήματα και πάθος τα ζευγάρια τους είναι και αυτοί που τα δίνουν και πίσω! Δεν είναι άξιοι να τα κρατήσουν και τα γυρνάνε. Και είναι οι ίδιοι που απαιτούν οι επόμενες σχέσεις τους να είναι καλύτερες. Και συγκρίνουν. Και απογοητεύονται. Γιατι ποτέ δεν είναι. Είναι κανόνας! Το συναίσθημα που νιώθεις τη πρώτη φορά δε θα το ξανανιώσεις. Θα μοιάζει σίγουρα αλλά δε θα είναι το ίδιο. Και θα σε πλανέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η ζωή κυλάει με αυτό τον τρόπο. Γνωρίζουμε ανθρώπους, δενόμαστε, αγαπάμε, μισούμε και ανακυκλωνόμαστε. Και φλερτάρουμε, κάνουμε σχέση, μαλώνουμε, χωρίζουμε. Τα ξαναφτιάχνουμε, απογοητευόμαστε, χωρίζουμε. Χωρίζουμε. Ουπς! Το έχω ξανακούσει πρόσφατα αυτό! Ωχ, ναι! Πάμε πάλι απ’ την αρχή!

avatar


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δήμητρα Εδιρνέλη

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι ζωγράφος και δύτης. Επίσης ασχολείται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρίσκεται εδώ για να σας κάνει παρέα με ωραία άρθρα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για πολλά τα οποία πιστεύατε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;