Αποχαιρετισμός στη καλύτερη σου φίλη

αποχαιρετισμός
Πηγή: Pixabay

Αποχαιρετισμός. Στον έναν και μοναδικό σου άνθρωπο. Στη καλύτερη σου φίλη. Δεν ξέρω, τώρα που έβλεπα να γίνονται τόσες πολλές ορκωμοσίες ένιωσα σαν κάτι να τελειώνει. Για άλλους τελείωσε νωρίς για άλλους αργά. Ο αποχαιρετισμός πάντα μα πάντα είναι μια δύσκολή κατάσταση. Εδικά όταν πρόκειται για την καλύτερη σου φίλη, για εκείνη που περνώντας τα χρόνια ήταν ο δικός σου μοναδικός άνθρωπός. Είναι σαν να αποχαιρετάς ένα δικό σου κομμάτι γεμίζοντας μελαγχολία για τα περασμένα.

Αποχαιρετισμός σε μοναδικές στιγμές 

Κάποιες στιγμές δεν μπορείς να τις ξανά ζήσεις και όχι τόσο για αυτό που έκανες αλλά με το ποιον το έκανες και τα συναισθήματα που βίωσες εκείνη την στιγμή. Η καλύτερη σου φίλη είναι εκείνος ο ξεχωριστός άνθρωπος μαζί με τον οποίο μοιράστηκες τόσα ταξίδια, τόσες όμορφες και ανέμελες στιγμές γεμάτες χαρά και ελευθερία. Και τώρα είναι σαν να λαμβάνει χώρα και ο αποχαιρετισμός στην ανεμελιά σου γιατί τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Χωρίς εκείνη στο πλευρό σου. Αποχαιρετισμός στα ξέφρενα βράδια με εμπειρίες αδιανόητες. Χαλαρά απογεύματα με τα πόδια σας να ακουμπάνε στο κύμα και να σκέφτεστε μαζί το μέλλον. Να που το μέλλον έφτασε και ας φάνταζε τόσο μακριά τότε.

Το μέλλον έφτασε όπως και ο αποχαιρετισμός 

Έρχονται λοιπόν και εκείνες οι αποφάσεις στη ζωή μας που μας διαμορφώνουν. Μας καθορίζουν ως ένα σημαντικό βαθμό. Έτσι και τώρα. Η καλύτερη σου φίλη αποφασίζει να συνεχίσει τα όνειρα της σε μια άλλη χώρα μακριά από σένα. Όλα θα είναι πια διαφορετικά άσχετα αν θα είστε ακόμα κοντά η μια στην άλλη. Η απόσταση είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις χωρίς αναβολές. Είναι μια ευκαιρία και μια μοναδική για εκείνη εμπειρία. Λαχταράς να την ζήσει όσο καλύτερα γίνεται. Γιατί ξέρεις πόσο της αξίζει. Ο αποχαιρετισμός φαντάζει λιγότερο επώδυνος αλλά η συγκρατημένη στεναχώρια είναι ακόμη εδώ. Γιατί πόσο εύκολα αποχαιρετάς κάποιον. Κάποιον που αγαπάς αληθινά και βαθιά. Καθόλου, είναι η μόνη διαθέσιμη απάντηση.

Το τώρα σε καλεί

Το τώρα είναι εδώ όπως και η στιγμή να αφήσεις το χέρι της καλύτερης σου φίλης. Να την αφήσεις με ανοιχτή καρδία και μεγάλο χαμόγελο να πετάξει. Αυτός θα είναι ο ιδανικός αποχαιρετισμός. Αποχαιρετισμός με ζεστή καρδία και ευχές για την έναρξη μια υπέροχης εμπειρίας.

Μην ξεχνάς ποτέ πως η αληθινή και βαθιά φιλία δεν χάνεται ποτέ. Ο αποχαιρετισμός μπορεί να είναι δύσκολος αλλά δεν την αφήνεις να χαθεί. Είναι σαν το καλό κρασί όσο περισσότερο ωριμάζει τόσο πιο σπουδαίο και μοναδικό γίνεται.Χωρίς ημερομηνία λήξης.Μονάχα  που η αληθινή φιλία αν είναι καλής ποιότητας διαρκεί για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ίνα Οικονόμη

Μποέμικο και ρομαντικό πνεύμα με αγάπη για τα βιβλία,τα ταξίδια και τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Ανεξήγητη αγάπη για την φιλοσοφία. "Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα:πως να ξαναγεννηθείς αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη"-Νίτσε

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;