Αλλαγές

αλλαγές

Η ζωή σου επιφυλάσσει πολλές αλλαγές! Μεγαλώνοντας θα δεις, πως όλες αυτές σου έχουν συμβεί χωρίς να καταλάβεις το πότε, το πώς ή το γιατί. Αλλαγές που έγιναν για το καλό σου ή για το καλό των άλλων. Αυτές έγιναν ξαφνικά και απροειδοποίητα. Εσύ, όμως; Μπορείς να τις διαχειριστείς;

Από μικρό παιδί έμαθες να βάζεις στόχους. Άλλοι εύκολοι κι άλλοι ακατόρθωτοι, ήταν αυτοί που σου έδιναν ώθηση να συνεχίσεις! Ποτέ σου όμως δε σκέφτηκες τις αλλαγές που θα επιφέρουν στη ζωή σου. Όταν, για παράδειγμα, ζήτησες να βρεις μια καλή δουλειά, δε σκέφτηκες ότι απαιτεί τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σου, με αποτέλεσμα τώρα, να σου είναι αδύνατο να βγεις μια βόλτα με φίλους ή να βρεις λίγο χρόνο για ‘σένα. Επίσης, όταν έφυγες από το πατρικό σου, δεν μπορούσες ν’ αναλογιστείς πως πλέον όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις κι οι ευθύνες του σπιτιού, θα βαραίνουν μόνο εσένα.

αλλαγές

Τώρα θα μου πεις, τι να έκανες; Να μείνεις άνεργος ή μια ζωή να μένεις με τους γονείς σου; Φυσικά και όχι! Εννοείται πως στη ζωή σου πρέπει να ανεξαρτητοποιηθείς. Μπράβο σου για το βήμα που έκανες και μπράβο που δεν φοβάσαι τις αλλαγές! Είναι λίγοι οι άνθρωποι που δεν τις φοβούνται. Οι περισσότεροι μένουν άπραγοι, γιατί τρέμουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Την επόμενη φορά, όμως, που θα πεις να κάνεις ένα τόσο μεγάλο βήμα, συλλογίσου τις συνέπειες και βεβαιώσου πως θα είσαι ευχαριστημένος με την πράξη σου αυτή. Γιατί, πάνω απ’ όλα, για να υπάρξει επιτυχία στις πράξεις σου πρέπει εσύ να πιστεύεις σε αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τις φοβάσαι τις αλλαγές. Άλλες ευχάριστες κι άλλες όχι, είναι αυτές που καθορίζουν το μέλλον της ζωής σου. Αυτές που σε κάνουν πιο δυνατό ή που σε γλυτώνουν από πιθανόν άσχημες καταστάσεις. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και διαχειρίσου τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μπιμπούδη Γεωργία

Εγωίστρια, ονειροπόλα και νευρική, λατρεύω τη Σαμοθράκη, το μπέργκερ, τις νεράιδες και το τσίπουρο. Ζω για να τραγουδάω και να ζωγραφίζω και παθιάζομαι με τα βιβλία, φτάνοντας σε σημείο εθισμού!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;