Caudalie: Το προϊόν που έχει ξετρελάνει τις Celebrities

Caudalie, ένα ελιξίριο ομορφιάς που χαρίζει δροσερή όψη και ανανέωση. Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα των Celebrities που δροσίζει, αναζωογονεί  και ενυδατώνει την επιδερμίδα.  Ένα καλλυντικό εμπνευσμένο από το «ελιξίριο νεότητας» που χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας.

Τι είναι το Caudalie;

Είναι ένα ενυδατικό σπρέι που καταπραΰνει, αναζωογονεί & ενυδατώνει την επιδερμίδα.  Είναι 100% βιολογικό, καταπραϋντικό νερό και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες.  Λειαίνει τα χαρακτηριστικά, συσφίγγει τους πόρους και κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να ακτινοβολεί.  Τα βασικά του συστατικά είναι το σταφύλι, το άνθος πορτοκαλιάς, το τριαντάφυλλο, η μέντα και το δενδρολίβανο.  Απευθύνεται κυρίως σε επιδερμίδες που είναι θαμπές και προσφέρει ζωντάνια και λάμψη. 

Πως εφαρμόζεται;

Advertisements
Ad 14

Αφού ανακινήσεις το σπρέι, ψέκασε το στο πρόσωπό σου πριν απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα το πρωί.  Μπορείς και οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στη μέρα.  Έχεις τη δυνατότητα να το εφαρμόζεις όσες φορές θέλεις.  

Caudalie
faysbook.gr

Χρήσεις του Caudalie.

Το Caudalie εκτός από αναζωογονητικό σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν προϊόν που φιξάρει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ.  Δυο τρεις ψεκασμοί αρκούν για να διατηρηθεί το make up σου αναλλοίωτο. Επίσης, μπορεί να αναμιχθεί πολύ άνετα με την ενυδατική σου κρέμα και να προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και δροσιά στο δέρμα σου.  Επιπλέον, είναι ιδανικό για την παραλία και εφαρμόζεται και πάνω από το αντηλιακό σου.  Νομίζω ότι δεν θα ήθελες κάτι άλλο. 

Διαβάστε επίσης  Προϊόντα για το θαμπό και κουρασμένο δέρμα

Εντυπώσεις;

 Δύο πράγματα θα σε κατακλύσουν μόλις ψεκάσεις το πρόσωπό σου με αυτό το beauty elixir. Το πρώτο είναι η άμεση αίσθηση δροσιάς που θα νιώσεις στην επιδερμίδα σου. Το δεύτερο είναι η έντονη και υπέροχη μυρωδιά των βοτάνων. 

Άκου όμως και το καλύτερο.  To Caudalie εμφανίστηκε σε νέο μπουκάλι.  Μία εκδοχή τόσο μοντέρνα και ρομαντική που θα σε συνεπάρει.  Κυκλοφορεί σε μπουκαλάκια των 30ml και των 100ml και για όλα αυτά που προσφέρει θεωρείται super οικονομικό.

Είσαι λοιπόν έτοιμη να δοκιμάσεις αυτό το εξαιρετικό σπρέι; Πίστεψέ με λίγοι ψεκασμοί αρκούν για να το ερωτευτείς κεραυνοβόλα.

Η Κατερίνα σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και marketing προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς στο πανεπιστήμιο Αθήνας. Επισης, παρακολούθησε μαθήματα styling στη σχολή Pansik Scuola di moda καθώς και σεμινάρια μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου. Πάθος της το μακιγιάζ με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά. Επίσης σαν Beauty blogger και Σύμβουλος Ομορφιάς είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά ομορφιάς που γνωρίζει.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Two Strangers Trying Not To Kill Each Other: Αγάπη σημαίνει

Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με τίτλο ”Two Strangers Trying Not
cowgirl

Cowgirl trend: Πως θα το ενταξεις στα καλοκαιρινά outfit

Το Cowgirl trend είναι ένα trend που έχουμε αγαπήσει μέσα