Τσίπρας – Μοσκοβισί: Πολύ κοντά στο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

synanthsh-ts_1-thumb-large

Την αμοιβαία πεποίθηση ότι η κυβέρνηση και εταίροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης εξέφρασαν ο πρωθυπουργός και ο Ευρωπαίος επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είπε ότι τώρα είναι ώρα για γενναίες αποστάσεις για όλες τις πλευρές.

Από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι “Είναι ώρα και για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος. Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη συζήτηση. Στο κρίσιμο Europgroup της 5ης Δεκεμβρίου πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για μια συνολική λύση, κάτι που θα είναι ένα πάρα πολύ θετικό σήμερα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρωζώνη.”

Advertisements
Ad 14

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι “Σκοπός μας είναι να γίνουμε από μέρος του προβλήματος, μέρος της λύσης και ήδη έχουμε επιτύχει εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα. Η Ελλάδα βρίσκεται στον δρόμο της ανάκαμψης.” Ο κύριος Μοσκοβισί συμπλήρωσε πως “Η Ελλάδα έχει απολύτως την ικανότητα για ανάκαμψη και αξίζει της εμπιστοσύνης μας. Θέλουμε να είναι μια ιστορία επιτυχίας για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη» και πως «τώρα είναι η ώρα η Ελλάδα να καρπωθεί τα οφέλη των προσπαθειών της, με ανάτπυξη, επενδύσεις και θέσεις απασχόλησης».

Διαβάστε επίσης  Κάποιες σκέψεις για τον νέο δίσκο του Iratus

Φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παθιασμένος με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Με θέση και άποψη αλλά πάντα υπέρ της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης είδησης. Αγαπώ τα ταξίδια. Όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα. Διαβάζω και ενημερώνομαι γιατί το απαιτούν οι καιροί μας. Μότο μου "Να έχεις άποψη και να μην φοβάσαι να την λες".

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η Αγγλοϊρλανδική Συνθήκη του 1921

Η Αγγλοϊρλανδική Συνθήκη του 1921

Η Αγγλοϊρλανδική Συνθήκη του 1921 υπογράφηκε μεταξύ της Μ. Βρετανίας
Άτλαντας Δία Σικελία

Άτλαντας: Αναδύεται απο τον αρχαίο ναό του Δία στη Σικελία

Επαναφορά του Άτλαντα: Η αναγέννηση ενός αρχαίου φύλακα στον ναό