Ένα εξώφυλλο του TIME για τις αμερικανικές εκλογές που θα συζητηθεί

Όσο περισσότερο πλησιάζουν οι αμερικανικές εκλογές τόσο μεγαλύτερο είναι και το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης για ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για την Αμερική αλλά και για όλον τον κόσμο δεδομένου του αντίκτυπου που πρόκειται να έχει σε διεθνές επίπεδο.

Και μέσα στο τόσο ενδιαφέρον των Media για το γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει το περιοδικό TIME που έχει ήδη έτοιμο το επόμενο εξώφυλλο του, με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου 2016- δηλαδή 6 ημέρες μετά τις εκλογές.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού απεικονίζονται οι 2 υποψήφιοι των αμερικανικών εκλογών δίπλα-δίπλα ντυμένοι στα μαύρα και τα λευκά μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο. Οι δύο υποψήφιοι χαμογελώντας κρατούν έναν λευκό πλακάτ που γράφει «The End Is Near” (=το τέλος είναι κοντά).

Tο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού που θα συζητηθεί
Tο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού που θα συζητηθεί

 

Advertisements
Ad 14
Διαβάστε επίσης  Τί πρέπει να γνωρίζουμε για τη διαστημική ακτινοβολία

Φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παθιασμένος με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Με θέση και άποψη αλλά πάντα υπέρ της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης είδησης. Αγαπώ τα ταξίδια. Όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα. Διαβάζω και ενημερώνομαι γιατί το απαιτούν οι καιροί μας. Μότο μου "Να έχεις άποψη και να μην φοβάσαι να την λες".

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η Αγγλοϊρλανδική Συνθήκη του 1921

Η Αγγλοϊρλανδική Συνθήκη του 1921

Η Αγγλοϊρλανδική Συνθήκη του 1921 υπογράφηκε μεταξύ της Μ. Βρετανίας
Άτλαντας Δία Σικελία

Άτλαντας: Αναδύεται απο τον αρχαίο ναό του Δία στη Σικελία

Επαναφορά του Άτλαντα: Η αναγέννηση ενός αρχαίου φύλακα στον ναό